az-msi-bemutatja-a-legujabb-geforce-gtx-760-gaming-grafikus-kartyait/2013/06/25

Az MSI bemutatja a legújabb GeForce GTX 760 Gaming grafikus kártyáit

A vezető nemzetközi alaplap és grafikus kártya gyártó MSI hivatalosan is bejelenti legújabb high-end GTX 760 Gaming grafikus kártyáját! Az NVIDIA legújabb GeForce GTX 760 GPU-jával, valamint 2 GB nagysebességű GDDR5 memóriával, PCI Gen 3 foglalattal érkező  MSI GTX 760 Gaming grafikus kártyát most exkluzív MSI Gaming App tuning segédprogrammal szállítják, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy könnyen válthassanak Tuning, Játékos vagy Csendes üzemmódok között.

Ezen kívül az MSI saját fejlesztésű Flow Control technológiájával egészíti ki a kettős-, megnövelt méretű 10cm-es ventillátoraival és szabadalmaztatott Propeller Blade technológiájával rendelkező Twin Frozr IV hűtő lenyűgöző hűtési teljesítményét. Az MSI büszkén kiemeli, hogy a Military Class elemei immár a 4. generációs fejlesztésen vannak túl, hosszabb élettartammal és még nagyobb stabilitással, mint valaha. Az MSI exkluzív Predator audio-videó rögzítő szoftver lehetővé teszi a játékosoknak, hogy könnyedén rögzítsék és megosszák felvett játékaikat barátaikkal. Mint szoftveresen, úgy hardveresen minden egyes funkcióval az MSI alátámasztja, hogy továbbra is elkötelezett a játékosok iránt. De, az MSI általános felhasználók számára is megoldást kínál a GeForce GTX 760 referencia ventilátorral ellátott kártyája révén.

760box

Az MSI exkluzív Gaming App alkalmazása megkönnyíti a grafikus kártya tuningot

Igazi játékosok számára szánta és fejlesztette ki az MSI a Gaming App tuning segédprogramját. Mindössze egyetlen gomnyomással válthatnak a kártya üzemmódjai között, beleértve a nagyteljesítményű OC (tuning) üzemmódot jobb hűtéssel szélsőséges körülményekben is, Játékos üzemmódot - kiegyensúlyozott teljesítménnyel és hőmérséklet szinttel, stabilitással, valamint a Csendes módot, minimális zajszinttel biztosítva a játékosoknak a kényelmesebb és pihentető felhasználói környezetet.

760box2

Twin Frozr hűtés evolúció

Az MSI GeForce GTX 760 Gaming meghatározója a Twin Frozr IV fejlett hűtési rendszer. Amellett, hogy Propeller Blade, Super Pipe és nikkelezett-réz alap technológiákkal rendelkezik, az optimális hűtési teljesítményért a nagy, 10cm-es méretű ventillátor lapátok, a körülöttük levő légáram csatorna garantálja az ultra alcsony zajszintet és páratlan hőleadást. Ezen kívül az MSI új, saját fejlsztésű Flow Control technológiája tölcséreken keresztül a levegőt közvetlenül a hőelvezetőcsőre továbbítja, így még hatékonyabbá téve azt. Ezáltal a GPU hőmérséklete teljes terhelés alatt ma már mindössze 71°C és a zajszint az alig 22,81dB szintre lett lenyomva. Sőt, az MSI továbbra is elkötelezett az innováció és a fejlesztések meglepetésszerű feltárására a játékosok legnagyobb örömére, bárhol is legyenek!

Military Class 4 alkatrészek

A játékon belüli optimális stabilitásért az MSI GTX 760 Gaming grafikus kártyákon is az MSI a legújabb Military Class 4 alkatrészeket használta. Ezek a kiváló minőségű komponensek harmadik fél laboratóriumában hitelesítettek, hogy megfelelnek a MIL-STD-810G szabványnak, ami magában foglal 7 szigorú vizsgálatot szélsőséges működési körülmények között, ezáltal is garantálva a termék még jobb stabilitását. A kártya teljesen új SFC kondenzátorai polírozott felülettel a jobb hűtésért felelősek, a szilárdtest kondenzátorok (Solid Cap) tantál magjukkal az élettartamot akár 10 évre hoszzabbítják, és a Hi-c kondenzátorok felelősek az abszolút stabilitásért még nagy terhelés alatt is, ami annyit jelent, hogy a játékosok a legnagyobb nyugalommal kezelhetik grafikus kártyájukat bármilyen körülmények között.

Játékon belüli élmények megosztása Predátorral

Megosztani az izgalmas játékon belüli pillanatokat ismerőseinkkel és barátainkkal a legnyagyobb divat manapság! Az MSI saját fejlesztésű Afterburner tuning segédprogramja most a beleintegrált Predator ingyenes videórögzítő szoftverrel érkezik. Amellett, hogy videófelvételeket készíthetünk gyorsbillentyűk segítségével és változó felvételi minőséggel, a Predator lehetővé teszi a játékokban rögzítettek megosztását is, így élvezetesebb mint valaha. Köszönve a sztereó audió támogatásnak, lehetővé teszi a játékosoknak, hogy zökkenőmentesen kommentálják is a videóikat!

msi

Írta: Bibók Richárd