az-njoy-kituno-alkotasai-buff-es-hyster/2013/03/15

Az nJoy kitűnő alkotásai: Buff és Hyster

2013. március 15. Bibók Richárd

A hét folyamán érkezett meg hozzánk az nJoy két nagyszerű headsetje a Buff és a Hyster. A következő teszt során megtudhatjátok mitől is nagyszerűek ezek az eszközök, és hogy mi az igazán nagy meglepetés velük kapcsolatban.

IMG_0071

A megérkezés után a dobozok meglepetések voltak számomra, ugyanis olyan kialakítású, hogy állítva és fektetve egyaránt elhelyezhető. A kibontás után két dizájnban egymástól nem sokkal különböző headseteket foghattam a kezemben. A lényeges különbség a kettő között a színben volt, azonban a Buff kialakítása a Hysterhez képest kicsit több kreativitást tükröz, illetve a Buff mikrofonja 270 fokosan állítható, míg a Hysteré csupán 90 fokban. Fejünk méretéhez egyszerű módon állítható mindkettő headset. A gyártó egy egyszerű, de nagyszerű megoldást alkalmazott, ugyanis egy sín segítségével egyszerűen megtehető. Arra is nagyon figyeltek, hogy a hangszórója tökéletesen illeszkedjen a fülünkhoz, ezt szintén egy egyszerű megoldást alkalmazva, ugyanis a fülhöz illeszkedő rész billenthetősége 20-30 fokos dőlést engedélyez.

IMG_0082Zenehallgatás során kitűnően működött mindkettő, a zenei élményt kitűnően visszaadta. Játékok során a Hyster esetén Battlefield 3-ban helyenként ijesztően jó hatást gyakorolt az emberre, kiválóan visszaadva az elvárt élményt. Az összes többi kipróbált játék során az elvártnál jobb teljesítményt nyújtottak. (Fontos itt megjegyezni, hogy az elvárásaink egyszerűek voltak, nem vártunk el túl sokat.)

IMG_0087A Buff hosszabb használata során eleinte akadtak problémák, azonban a fülre való fekvése kemény volt, azonban pár óra használat után sokkal lágyabbá vált, így a későbbiek során semilyen probléma nem akadt. A Hyster az első pillanattól kezdve kitűnő fekvést biztosított, semilyen kényelmetlenség nem volt tapasztalható.

A boltokban a Buff ára 3000 Ft körül alakul, míg a Hyster ára 6000 Ft körül van, tehát ilyen nem vészes, kifejezetten megérő.

IMG_0078

Értékelés:

Csomagolás: 9/10 Kialakítás: 8/10 Hangzás: 9/10 Ár: 10/10

Összesen: 90%

Írta: Bibók Richárd