az-nzxt-bemutatta-s340-elite-szamitogephazat/2016/09/28

Az NZXT bemutatta S340 Elite számítógépházát

2016. szeptember 28. Kocsis Bence Gépház hírek

Az NZXT bemutatta S340 Elite számítógépházát, mely edzett üveg oldalsó pannellel rendelkezik, emellett az I/O panelen fellelhető egy HDMI port is a megnövelt számú USB csatlakozó mellett, így a VR eszköz használata még kényelmesebb. Ezen felül a házra feltehető egy mágneses kábelrendező is VR, valamint audió headset számára.

A már említett üveg oldallap semmit nem rejt el, szinte az egész belsőt láthatóvá teszi, de nincs félnivaló, hisz a ház kábel menedzsmentje kiemelkedő, szinte láthatatlanul lehet a kábeleket a megfelelő helyre eljuttatni. A tápegység teljesen el lett takarva egy lemezzel, mely a ház elülső részéig fut. Ez a borítás nem csak azt a célt szolgálja, hogy elrejtse a tápegységet és a kábeleket, hanem 3 2,5 hüvelykes merevlemezt is fel lehet rá tenni.

nzxt2

A ház  Mini-ITX, MicroATX, ATX formátumú alaplapokat képes fogadni. Léghűtéses processzorhűtőbő 161 mm a megengedett maximum, folyadékhűtéses radiátorból pedig 120, 140, 240 és 280 mm-es megoldás egyaránt beszerelhető. Ventilátorokból összesen 4 darab használható, melyek közül két darab 120 mm-es modell a ház tartozéka. Grafikus kártya terén a 7 PCI helyen előre elhelyezett radiátorral 334, míg radiátor nélkül 364 mm-ig nyújtózkodhatunk.

nzxt3

Az NZXT S340 Elite 100 eurós áron kerül a boltok polcaira októbertől, matt fehér, matt fekete, valamint matt fekete/piros színben.

Írta: Kocsis Bence