az-overmax-bejelentette-camroad-4-5-autos-kamerajat/2015/09/10

Az Overmax bejelentette CamRoad 4.5 autós kameráját

2015. szeptember 10. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei
Az Overmax bejelentette CamRoad 4.5 autóskameráját mely nagy látószögű (140 fok) , Full HD felvételének köszönhetően minden részlet megörökíthető. Nem kell amiatt aggódnunk, hogy elfelejtjük bekapcsolni a kamerát, hisz amint az autóra gyújtást adunk, a kamera elkezd forogni, így nem maradunk le semmiről. Ez természetesen azzal járna, hogy a memóriakártya hamar megtelik, de a Loop felvételi funkciónak köszönhetően a legrégebbi felvételek felülírásra kerülnek, így mindig lesz hely az új események rögzítésére.
A CamRoad 4.5 rendelkezik HDMI porttal, aminek köszönhetően azt közvetlenül televízióra csatkakoztathatjuk és így nézhetjük vissza a felvételeket. Ha éjjel szeretnénk használható felvételeket készíteni, azt megtehetjükkamerán elhelyezett LED-eknek köszönhetően. A CamRoad 4.5 autós töltőről folyamatosan működtethető, de ha szeretnénk rövidebb időre kivenni az autóból a 180 mAh kapacitású akkumulátor rövid időre ezt is lehetségessé teszi. Az autóban a kamerát egyébként egy nagyon stabil öntapadós szerkeszettel tudjuk rögzíteni.
001
CamRoad45_bok1 CamRoad45_bok2
.
A CamRoad 4.5 egy 2,7"-os TFT kijelzővel rendelkezik, melyen a szükséges beállításokat elvégezhetjük és a felvett anyagokat visszanézhetjük. A mellékelt USB kábellel a memóriakártya eltávilítása nélkül (melyből 32 GB a maximálisan támogatott) PC-re csatlakoztatva lementhetjük a felvételeket, de akár webkameraként is használhatjuk azt.
 0021101

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: