az-overmax-konzolok-szorakozast-garantalnak-az-egesz-csaladnak/2013/04/03

Az OVERMAX konzolok szórakozást garantálnak az egész családnak!

2013. április 03. Herczeg Balázs Android

A gyerek OVERMAX konzolok tökéletes szórakoztatási eszközök kicsi és öregebb játékrajongóknak! Mindenki tud találni valamit saját magának.

A remek grafika és a fantasztikus történetszál kitűnő szórakozást biztosít.

Az OVERMAX a gyerekkonzolok eladásában az első helyen áll. A cégnek kínálata van hordozható TV és Android konzol modellek terén.

Vegyük figyelembe a Pocket Player példaként - A konzol lehetőséget ad a legújabb játékok futtatására. A remek grafika és a fantasztikus történetszál órákig lefoglalja a játékosokat. A Pocket Player konzol a gyerekeknek lett teljes egészében tervezve. Megerősített burkolattal, könnyen olvasható és intuitív kijelzővel és családbarát menüvel rendelkezik.

Több száz játék szintén képes futni az új Overmax modellen: a Basicplayer konzolon. Az AV kimenetnek köszönhetően a konzolt a TV-hez is képesek vagyunk csatlakoztatni.

A következő, kitűnő eszköz nem csak gyerekeknek, hanem az egész családnak szórakozást nyújtó konzol egy TV konzol - amely a MultiActive nevet kapta. Irány gyakorolni! Nincs több szemben ülés a TV-vel! Most már fizikailag is mozoghat a játék és a szórakozás világában. Itt az ideje aktívan részt venni a játékban, ami a TV képernyőjén történik! Tökéletes szórakozás egy egész családnak.

És végül, egy modell az igényesebb felhasználóknak. Az igazi élvezet az össze játékosnak az Action konzol, amely egy teljes funkciójú tabletként is szolgál. Szörfözz a neten és játssz játékokkal egy eszközön! Az Action két beépített kamerával rendelkezik, így digitális fényképezőnek is használhatjuk az eszközt. Egy stabil Android rendszert futtat asz eszköz, amelyben egy Cortex A8-as 1,2 GHz-es processzor található. Egy 7 hüvelykes kapacityív képernyővel és 8 GB beépített memóriával rendelkezik .A konzolon ezenkívül egy beépített 802.11 b/g/n Wi-Fi, microSD kártyaolvasók, egy miniUSB port és egy fejhallgató kimenet is található. A konzolon 50 dedikált sport és klasszikus játék található a tökéletes szórakozás érdekében mindenki számára!

  Lépj be a fantasztikus Overmax konzolok világába! További információk a gyártó weboldalán: www.overmax.pl Kaczor donald EN CS4-01

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: