az-uj-batman-vs-superman-trailer-promozza-a-star-wars-7-et/2015/12/08

Az új Batman vs. Superman trailer "promózza" a Star Wars 7-et?

2015. december 08. Ficsor Tamás Hírek
Múlthéten jelent meg a Batman vs. Superman: Az igazság hajnala film újabb trailer-e, amiben kaptunk egy rakás új felvételt, köztük egy kis ízelítőt a csúnya és gonosz Doomsday ütközetéről. Azonban egy élesebb szemű rajongó észrevett egy apróságot az előzetesben. Talán még emlékeztek arra, amikor két rendező Zack Synder ( Batman vs. Superman: Az igazság hajnala) és J. J. Abrams (Star Wars: Az ébredő Erő) egyfajta barátságot Twitter háborúba kezdett. Zack Synder egyik képén láthatjuk Henry Cavill-t (Superman), aki Sith-nek öltözve pózol a lézerkardjával és válik „SuperJedi” nevű hőssé. Másik képén pedig egy rohamosztagost tartóztatnak le a rendőrök, mert ellopta a Batmobile-t. [gallery columns="2" size="large" ids="62606,62605"] J. Abrams nem ült tétlenül és válaszolt egy saját fotójával, amin Gotham City új hőse The Dark Knight C-3PO figyel. Ám egy kis vicces betekintő videót is készített, amin a Millenium Falcon mellett ismét a Batmobile kapott főszerepet.

jj-abrams-tweets-zack-snyder-a-star-wars-batman-ma_74sy.1920

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3C7lUfVIOa4[/youtube]

Az új Easter Egg pedig az említett trailer-ben érkezett. Őszintén szólva én sem vettem észre csak miután arról hallottam, hogy egy törmelék nagyon hasonlít egy TIE Fighter-re. Természetesen nincsen megerősítve, hogy a rendező tényleg egy újabb poén miatt rakta volna oda, vagy csak egyszerű véletlen. Valószínűleg már annyira várjuk a Star Wars jövő hét pénteki (JÖVŐ HÉT!) érkezését, hogy már lassan mindent összetudunk hasonlítani valamilyen ikonikus SW dologgal. Vagy talán ez egy szándékos cselekedet volt Zack részéről és várhatunk egy újabb Star Wars trailert? Ez nem valószínű, mivel már tényleg a hajrában vagyunk és már kezdhetjük számlálni a napokat, de ha trailer-t nem is, de új TV spot-ot már most is kaptunk. (csak 10 NAP).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=mMDgTt4kLdo[/youtube]

Itt a kép a kérdéses pillanatról. Nézzétek meg ti is az trailer-t, ha még nem láttátok, vagy nem hiszitek el a dolgot. Véleményem szerint azt igen is egy TIE Fighter-e hajazó dolog. Kíváncsi lennék, hogy J. J. Abrams hogyan rakna Batman vs. Superman feature-t egy Star Wars 7 spot-ba vagy trailer-be.

NEPugmIhuvxaSW_2_b

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eIjq8Pls8HA[/youtube]

 Mint már említettem a Star Wars: Az ébredő Erő december 18-án indul a mozikban. A Batman vs. Superman: Az igazság hajnala pedig március 26-án kezdődik. Azt még nem tudjuk, hogy várható-e még előzetes, de remélhetőleg igen.

Írta: Ficsor Tamás