az-xtrfy-es-a-ninjas-in-pyjamas-bemutatta-elso-gaming-fejhallgatojat/2017/07/04

Az Xtrfy és a Ninjas in Pyjamas bemutatta első gaming fejhallgatóját

2017. július 04. Kocsis Bence Periféria hírek
A világhírű Ninjas in Pyjamas e-sport szervezet, valamint a svéd Xtrfy márka tulajdonosa, mely gamer kiegészítőket kínál, bemutatta első, e-sportolók számára kialakított fejhallgatóját, az Xtrfy H1 nevezetű modellt. A H1 egy magas színvonalú audio hangzást biztosító eszköz, mely a NiP professzionális játékosainak, a világ egyik legjobb CS:GO csapatának lett kifejlesztve.
.
"Az első fejhallgatónkon folyó munkálatokat befejeztük, alig várom, hogy végre versenyeken is elkezdjük őket használni. Nagyon elégedett vagyok azzal, amit sikerült megteremtenünk. A H1 modell használata könnyed és kényelmes, jól szigeteli a külső zajokat, valamint az audio, basszus és pozicionálás tökéletes harmóniát alkotnak" – jegyezte meg Patrik “F0rest” Linberg, a CS:GO pro játékosa.
.

Xtrfy_H1_1.

Az Xtrfy egy nagyratörő projekt, mely a legjobb minőségű anyagokból, valamint a játékosok által gondosan összeválogatott alkatrészekből készült. Az eszköz 60 miliméteres, kiválóan optimalizált neodímium átalakítókkal lett kiegészítve, melyek révén a lejátszott hangzás rendkívül tiszta, még a legdinamikusabb játék közben is.
 .
Xtrfy_H1_3.
"Hogy kielégíthessük legjobb játékosaink magas elvárásait, a minőségre összpontosítottunk. A műszaki összetétel rendkívül fejlett, játékosaink számára azonban az volt a legfontosabb, hogy a fejhallgató működése a gaminghez legyen hozzárendelve. Ennek megfelelően precíz hangolási eljárást végeztünk el, hogy megtaláljuk a játékhoz tökéletesen pozicionált hangszínt. Sikerült" – mondta Erik Jensen, az Xtrfy CTO-ja (Chief Technology Officer).
 .
Az Xtrfy H1 fejhallgató zárt eszköz, melyhez alumínium fejpánt, bőrfedésű fülpárnák, beépített mikrofon, 120 centiméter hosszúságú, bevont kábel, melyen a mikrofon hangerejét, valamint a játék hangerejét irányító kapcsoló (egyben ki-és bekapcsoló gomb) található. Ráadásképp, a kábel végén található 3,5 miliméteres minijack révén a H1 egy többfunkciós fejhallgató, mely PC, konzol, Mac, valamint mobil- és VR eszközökkel is kompatibilis. A fejhallgató szett teljes tömege 380 gramm (350g mikrofon és kábel nélkül).
 .
Xtrfy_H1_5
.
Az Xtrfy vezetői szerint a H1 fejhallgató teljesen új fejezetet nyitott a márka életében.
 .
"Az elismert billentyűzetek, egerek, egéralátétek és egyéb gaming kiegészítők piacra dobása után a H1 fejhallgató egy mérföldkő számunkra. Kiegészítettük az Xtrfy termékcsaládját az utolsó hiányzó elemmel... audio kiegészítővel. Tudom, hogy az Xtrfy H1 modellre számos fogyasztó és kiskereskedelem vár türelmesen. Nagy izgalommal tölt el minket, hogy végre bejelenthetjük, hogy a fejhallgató nemsokára a boltok polcaira kerül" – nyilatkozta Joakim Jansson, az Xtrfy COO-ja és vezetőhelyettese.
 .
Az Xtrfy H1 fejhallgató ősszel lesz elérhető a boltokban. További információ a gyártó hivatalos oldalán elérhető

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: