battlefield-1-informaciok-a-multiplayer-jatekmodrol/2016/06/13

Battlefield 1 – információk a multiplayer játékmódról

2016. június 13. Ficsor Tamás PC hírek

Tegnap az E3-on, azon belül is az EA Play-en egy újabb ízelítőt kaptunk a Battlefield franchise következő tagjáról, sőt a jelenlévők és a híresebb youtube sztárok ki is próbálhatták a 64 fős multiplayer részt.Természetesen ezekről több kevesebb jó minőségű felvételek is készültek, melyekről alább található pár darab. Mindenképpen ajánlom az utolsó, több mint 40 perces videót.

A gameplayek-et nézve, ahol a player a házak körül fut nekem a CoD jutott az eszembe. A grafika valóban jól néz ki. Talán a státuszt bemondó hölgy hangja kissé túl kellemes. Érdekes látni, ahogy azok a „minecraft” páncélozott járművek, hogyan szórják a muníciót, ahogy a járműbe szállás animációját is, bár lehet, hogy ezek később már unalmassá válnak. Az egyik gameplayben pedig az a furcsa, hogy a játékos nem hallja a mögötte ordítva közeledő ellenséget, aki egy bazi bajonettel készül belé hatolni.

Ha már ennyire belemélyedtünk a multiba, akkor már a DICE emberei meséltek pár map-ról is. Egyelőre csak négyről.

Az egyik az Amiens nevezetű, melyben angol és német katonák ostromolják egymást a lerombolt kis francia városban. Hidakon és vasutakon kell átküzdeni magunkat, hogy átvegyük a város központja feletti irányítást.

A39pdxE2Ca9U3YcHDCCicC-650-80

A másik a The St. Quentin Scar nevű csata, mely Travecy falu közelében fog játszódni. Hatalmas légi és lövészárkokban folyó csatákra kell számítani német és brit oldalon.

5ojAiABpz8E9RRfB6h6FhK-650-80

A harmadik a Monte Grappa nevű küzdelem, mely a velencei Alpok csúcsai között fog zajlani. Talán a Bf 3 Damavand Peak hasonlítható hozzá.

dpucRUsEgW65xetSVVgrE3-650-80

A negyedik az Empire’s Edge nevezetű map, mely a festői adriai parton fog játszódni. Csatahajókkal való harcra biztosan lehet majd számítani.

kgJqJySChprxvWXupGRRwJ-650-80

Természetesen ez nem az összes map, csak egy kevés ízelítő. Megerősítésre került, két féle játékmód: a Conquest és a Domination. Új lehet az Operation mód, melyre inkább a fontvonal tartása illetve támadása lehet a jellemző.

Írta: Ficsor Tamás