bejelentettek-a-tour-de-france-2017-et/2017/05/02

Bejelentették a Tour de France 2017-et!

2017. május 02. Kocsis Bence

A Cyanide Studio és Focus Home Interactive bejelentette, hogy idén júniusban is megjelenik a Tour de France 2017 PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra. Ennek örömére a készítők közzétettek néhány fotót a játékból.

Amint megszokhattuk, a konzolos és a PC-s verzió eltér egymástól. A konzolos változatban a 2017-es Tour de France izgalmait élhetjük át, mely az idei évben Düsseldorból rajtól és a megszokott módon a 21, szakaszon a párizsi Champs Elyssées-n köröznek a kerékpárosok. A játék ráncfelvarráson esett át. A fejlesztés során nagy hansúlyt fordítottak az erőforrás-gazdálkodás újragondolására, ami eredményeképp még inkább fontos szerepet tölt be hogy sík, sík szeles szakaszon megyünk, lejtőn lefelé, vagy emelkedőn felfelé tekerünk-e. Az AI rendszer is át lett dolgozva, ami tovább növeli a játék nehézségét.

A PC-s változat egy összetettebb cím lesz. Itt a Tour de France 2017-es eseményer mellett egy komplett versenynaptár vár majd ránk, ami 200 versenyt és több, mint 500 szakaszt gyűjt össze. A Tour mellett olyan ikonikus versenyeken vehetünk majd részt, mint a Giro, a Vuelta, de nem szabad megfeledkezni a klasszikus egynaposokról sem. Menedzserként a mi feladatunk lesz a versenyzők felkutatása, felvétele a csapat kötelékébe, munkatársak felvétele, szponzorokkal való kapcsolatok ápolása és végeredményben a legjobb eredmények elérése.

A multiplayer módban új lehetőségek állnak majd a játékosok rendelkezésésre - klánokba verődhetünk majd - , emellett általánosságban az AI javul, a már említett erőforrás-gazdálkodás át lett dolgozva és a motoroskísérők esetében is történtek változtatások...

scr02

scr03

scr04

Írta: Kocsis Bence