dji-dronok-es-xiaomi-termekek-a-tomtop-kinalatabol/2017/08/09

DJI drónok és Xiaomi termékek a TOMTOP kínálatából

2017. augusztus 09. Uszkai Dávid

A TOMTOP kínai webáruháznak köszönhetően most öt darab akciós terméket szeretnénk nektek bemutatni a DJI és a Xiaomi termékei közül.

DJI Mavic Pro

A DJI mindig a minőségi kamerás drónjairól volt híres, ezek közül az egyik a Mavic Pro mely kis méretével ellentétben óriási teljesítményre képes. A Mavic Pro 4K-s UHD kamerával érkezik mely 30 FPS-el képes rögzíteni. A hatótávolsága is említésre méltó, hisz az OcuSync rendszernek köszönhetően 7 km-es körzetben használhatjuk és videózhatunk vele méghozzá igen sokáig, hisz egy töltéssel összesen 27 perc repülési időt ígér a gyártó. Sebességét tekintve 64 km/h-ás sebességgel tudunk maximum repülni vele. Természetesen van benne GPS is és telefonunkon keresztül folyamatosan nyomon követhetjük az aktuális felvételt és a drónt.

Ami az árát illeti a TOMTOP webáruházban most 1199$ helyett 899$-ért (kb. 233 ezer Ft) a miénk lehet a DJI Mavic Pro, a következő kupont használva: MAVIC899. És amit még nem említettem: a TOMTOP vám mentes kiszállítást biztosít így a 899$-os árra nem jön rá semmi extra költség. Ha felkeltette érdeklődésedet a DJI Mavic Pro ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

DJI Mavic Pro Combo

Maradunk még egy pillanatra az előző drónnál, hisz egy másik kiszerelésben is megvásárolhatjuk a Mavic Pro-t. Ebben a kiadásban találunk pár extra tartalmat melyek a következők: 1 hordozó táska, 2 extra akkumulátor, autós töltő, propellerek. Az eredetileg 1399$-ba kerülő csomag most 1139$-ért (kb. 296 ezer Ft) a miénk lehet a MAVIC1139 kupont használva. A vám mentes kiszállítás természetesen itt is jelen van. Ha felkeltette érdeklődésedet ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

DJI Phantom 3

Jöjjön a drón kedvelői körében egyik legelterjedtebb és legszeretettebb DJI drón, a Phantom 3. A Phatom 3 4K-s UHD kamerát kínál mely egy 12 megapixeles kamera, 94 fokos látószöggel. Ez a drón az egyik legjobb ár/érték arányú termék melyet a piacon találhatunk. Sebességét tekintve maximum 57 km/h-val tudunk repülni vele, hatótávolsága pedig 4 km. GPS-t természetesen itt is van és számos extra funkció is mint pl. az automatikus visszatérés vagy az automatikus repülési szint tartás. A DJI Phantom 3-at itt is összeköthetjük az Android-os vagy iOS-es eszközünkkel amelyen keresztül valós időben, HD-ban 30 FPS-el követhetjük az eseményeket.

Árát tekintve most 519.99$-ért a miénk lehet ami 135 ezer Ft-nak felel meg ami korrekt ajánlat ilyen minőség mellett. A vám mentes kiszállítás itt is érvényes. Ha felkeltette érdeklődésedet a DJI Phantom 3-at ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

XIAOMI M365 elektromos roller

A drónok után most egy kicsit más vizekre evezünk így a levegő helyett maradunk inkább a földön. A Xiaomi sokak számára ismerős lehet elsősorban telefonjaik miatt, ám rengeteg mindennel foglalkozik a kínai cég elkezdve, a kiegészítőtől, a kamerákig, otthoni berendezésekig egészen az elektromos járművekig melyekből szeretnénk most egyet bemutatni, a Xiaomi M365 elektromos rollert. A rollerek és az ehhez hasonló eszközök elég nagy népszerűségnek örvendtek és örvendenek a mai napig is csupán a technológia fejlődésével ezek az eszközök is fejlődtek. Az M365 8.5"-es kerekekkel érkezik, biztonsági lámpákkal felszerelve elől és hátul a jobb láthatóság és a nagyobb biztonság érdekében. A roller 30 km-es hatótávot ígér az 18650 mAh-es lítium akkumulátorral és a 250 W-os motorral. Sebességét tekintve megközelítőleg 25 km/órás sebességgel haladhatunk vele. Kapunk dupla fékezési rendszert mely E-ABS-es technológiájú az első kerekét tekintve, míg egy mechanikus a hátsót nézve mely a biztonságos megállásért felel. A kinetikus energia visszanyerő rendszernek köszönhetően a kinetikus energiát visszaalakítja elektromos energiává, így hosszabb hatótávot elérve. Hat fajta funkció közül választhatunk annak megfelelően, hogy milyen teljesítményt akarunk elérni. Kapunk hozzá természetesen telefonos applikációt is amellyel nyomon követhetjük a megtett utunkat, sebességünket és egyéb érdekességeket.

Ami az árát illeti a Xiaomi M365 539.99$ helyett, most csupán 399.99$-ért (kb. 103 ezer Ft) megvásárolható a HXFXMS140 kupont használva ami lássuk be egy igen jó ajánlat egy ilyen eszközért. A vám mentes kiszállítás itt is elérhető. Ha felkeltette az érdeklődésedet a Xiaomi M365-at ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

Xiaomi Xiaoyi autós kamera 

Hogy ne csak a levegő és a két kerék szerelmeseinek kedvezzünk, hoztunk még így a lista végére egy nagyon hasznos eszközt a kocsi sofőröknek is. Az autós kamerák nagyon hasznosak tudnak lenni, hisz egy-egy autós baleset esetén perdöntő bizonyíték lehet vitás esetek megoldásánál és nagy segítségre lehet a rendőröknek is. Épp ezen próbál meg segíteni a Xiaomi autós kamerája a Xiaoyi DVR kamera. A kamerát a szélvédőre rögzítve 165 fokos látószögben rögzíthetünk, full HD felbontás és 60 FPS mellett. Kapunk Wifi-s csatlakozást is aminek köszönhetően okostelefonunkkal rácsatlakozhatunk a kamerára és könnyen megoszthatjuk az azon található felvételeket.

A Xiaomi Xiaoyi autós kamera 54.99$ helyett, most csupán 39.99$-ért (kb. 10 ezer Ft) a miénk lehet a HXFDVR15 kupont használvaami szintén egy jó ajánlat egy ilyen kameráért. Ha felkeltette az érdeklődésedet a Xiaomi Xiaoyi autós kamera ITT megvásárolhatod vagy a lenti képre kattintva.

Írta: Uszkai Dávid