elorendelheto-a-az-uj-razer-firefly-cloth-edition-egerpad/2016/08/31

Előrendelhető a az új Razer Firefly Cloth Edition egérpad

2016. augusztus 31. Kocsis Bence

A Razer Firefly Cloth Edition a világ első kemény, szövet egérpadja, amely optimalizált szövetfelülettel, valamint testreszabható - 16,8 millió választható színlehetőséget és fényhatásokat biztosító - Razer Chroma világítással rendelkezik. Az egérfelület teljes mértékben kompatibilis más, Razer Chroma képességekkel rendelkező eszközökkel is.

A 355 mm x 255 mm-es méretű egérpad aranyozott USB csatlakozóval és csúszásmentes talppal rendelkezik. RGB világítás terén széles a paletta. Választhatunk hullámzó (szivárvány), spektrum (folyamatosan váltakozó színű) effektek között. Lehetőségünk van két színt beállítva, váltakozó, lüktető effekt beállítására, emellett természetesen fix színt is kiválaszthatunk. Ha rendelkezünk Razer egérrel, akkor az egér gombjainak lenyomásával is előidézhetünk fényefekteket.

raze2

A Razer a játékosok számára egy sor különböző alternatívát kíván nyújtani a Razer Chroma képességekkel felruházott egérpadok terén, attól függően, hogy a kemény, vagy a szövet felületeket részesítik előnyben. A Razer Firefly Cloth Edition a már meglévő Razer Firefly Hard Edition alternatívájaként kerül forgalomba, és tökéletes egyensúlyt biztosít a sebesség és az irányíthatóság között, így ideális azon játékosok számára, akik számára fontos ez a kombináció.

A Razer Firefly Cloth Edition augusztus 30-tól előrendelhető a Razerzone.com-on 59,99 dolláros áron, 2016. szeptember közepétől pedig megvásárolható az üzletekben.

Írta: Kocsis Bence