erkeznek-az-ozone-origen-termekei/2016/08/10

Érkeznek az Ozone Origen termékei

2016. augusztus 10. Herczeg Balázs Periféria hírek

Ugyan xPeke már csak menedzserként dolgozik az Origen csapatánál, ettől függetlenül a játékokhoz és az e-Sporthoz kiváló érzéke van, csak úgy, mint a perifériákhoz. Az Ozone és xPeke közösen megalkották az új, hivatalos Origen perifériákat. Korábban már elérhető volt Origen egérpad az Ozone kínálatában, most viszont beérkezett a hozzá való Origen egér és fejhallgató is.

Érkezik Ozone Ekho H80 és az Exon F60. xPeke közel egy évet dolgozott együtt az Ozone-nal, hogy megalkossák a tökéletes ergonómiával rendelkező, kényelmes, új irányt mutató perifériákat, melyek kiválóan teljesítenek a harcban.

„Az Ozone székhelyén mind büszkék vagyunk arra, hogy xPeke-vel, az egyik legsikeresebb eSport atlétával, és csapatával, az Origen-nel dolgozhatunk. Nagyon könnyű vele együtt dolgozni és a semmiből felépíteni ezt a termékvonalat hihetetlen folyamat volt csodás eredményekkel” – Mondta Roji Galvín, az Ozone gaming márkafeleős menedzsere.

Ekho H80 Origen

Prémium virtuális 7.1-es hangzás

Az Ekho H80 Origen kiváló hangzást biztosít köszönhetően a prémium 7.1-es virtuális hangzásának. A felhasználó kényelme és a pozícionálás minden játékban és minden szituációban elengedhetetlenek a gaming fejhallgatók számára, ennek következtében került megalkotásra a minden gamer szükségletét kielégítő fejhallgató.

Ekho_Origen_main2_2

Élvezd a játékokat úgy, ahogy még soha.

Halld meg úgy az effekteket, a zenét, az ellenfél mozgását, ahogy azt megálmodtak.

Az Ozone mérnökei rengeteg energiát fektettek a kényelem kialakításába. Az Ekho H80 puha fejpárnával, és óriási fülpárnákkal érkezik, hogy mindennél kényelmesebb használatot biztosítson, miközben minden külső zajt megszüntet.

Ekho_Origen_controller

EXON F60 Origen

16.8 milliós RGB világítással, egy precíz 7000 DPI-s optikai szenzorral és egy kiváló Origen dizájnnal az Exon F60 felső-kategóriás teljesítményt nyújt, ezzel a kezedbe adva az összes híres csapat minden tudását.

exon_origen_top1

A maximális kezelhetőséget és precizitást figyelembe véve az EXON F60 speciális csúszásgátló gumis burkolattal körülvéve, ergonomikus gombkialakítással, és egy hüvelykujj támasszal érkezik.

exon_origen_5

Origen szoftver

Egy rendkívül intuitív szoftver is mellékelve lett, így könnyedén testre szabhatod az Exon F60 összes funkcióját (DPI, késleltetés, vonal egyenesítés vagy szenzor magasság), hogy a saját stílusodhoz igazodjon, ezáltal a legtöbbet kihozva belőle.

Képes leszel átérezni a játékot minden irányból az Ekho Origen Headset térhatású szoftverének köszönhetően. A kiváló hangzás a továbbfejlesztett 7.1-es technológiának köszönhetően tiéd lesz a pozícionálási előny.

Az termékek szeptember első hetétől lesznek kaphatóak.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: