fifa-18-borito-es-valaszthato-verzio-infok/2017/06/05

FIFA 18 - Borító és választható verzió infók!

2017. június 05. Kocsis Bence

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a FIFA 18 minden platformra szeptember 29-én fog érkezni, most azonban újabb hivatalos hírek láttak napvilágot. Az egyik ilyen fontos hír, hogy a FIFA 18 borítóján Cristiano Ronaldo kap helyet. Ezen felül megszűnnek a FIFA 17-ből ismert (kizárólag Xbox-ra elérhető) legendás kártyák és helyükez az úgynevezett "ikonok" veszik át, viszont újítás, hogy ezek a kártyák Xbox One mellett PC-re és PlayStation 4-re is elérhetőek lesznek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=l1FJfr_spJQ[/youtube]

.

Napvilágott látott az is, hogy milyen változatokban lesz elérhető a játék. Lesz egy Icon Edition, egy Christiano Ronaldo Edition és egy Standard Edition.

ronaldo

Az Icon Edition tartalmazni fog 3 napos Early Access hozzáférést, azaz a játék már szeptember 26-tól játszható lesz. Ezen kívül a játék tartalmaz 40 darab Jumbo Premium Gold csomagot, amit 20 héten át lehet kinyitni, ami ugyebár heti 2 csomagot jelent. Emellett 20 hétig, minden héten nyithatunk egy olyan pakkot, melyben egy darab Team of The Week játékost kölcsönözhetünk 3 mérkőzésre. Számíthatunk még 8 darab speciális mezre is, valamint kölcsönkapjuk Cristiano Ronaldo és Ronaldo (a brazil legenda) icon kártyáját 5-5 mérkőzésre.

A Cristiano Ronaldo Edition már kicsit szegényesebb kiadás, melyben 20 darab Jumbo Premium Gold pack, 5 darab speciális szerelés és egy 5 meccsre kölcsönvehető Cristiano Ronaldo lesz az extra.

A Standard Edition 5 darab Jumbo Premium Gold csomagot és 5 meccsre kölcsönvehető Cristiano Ronaldo-t tartalmaz.

edition

A szeptember 29-én megjelenő játék Origin Access (vagy EA Access) esetén már szeptember 21-én játszható lesz a megszokott 10 órás időtartamra.

 

Írta: Kocsis Bence