fullos-eger-kabelvezetovel-lepett-a-piacra-a-genesis/2017/03/16

Fullos egér-kábelvezetővel lépett a piacra a Genesis

2017. március 16. Herczeg Balázs Periféria hírek

A lengyel gyártó számos piacon meghatározó szerepet tölt be remek ár/érték aránnyal rendelkező termékeiknek köszönhetően, így az újdonságnak mindenki csak örülhet. A CES 2017 alkalmával bemutatott perifériák között bújt meg a Vanad 750, amely az egerünk kábelét hivatott optimális pozícióban tartani, így nem fog többé problémát okozni a beakadt kábel. A kábel-menedzselő rengeteg extrát kínál a konkurenciához képest.

Szabadság

vanad750_3

A kábelmenedzsment minden játékos rémálma, az egerek kapcsán pedig különösen fontos, hogy biztosítsuk a szabad mozgást, hiszen a kábel épsége mellett bizony játék közben is hátráltathat, lelassíthat minket a beakadó zsinór . A Vanad 750 erre egy tökéles és stílusos megoldás, hiszen kialakítása abszolút illik egy gamer asztalára, piros LED-világításával pedig még a hangulatot is biztosítja.

vanad750_2

Extrák

Persze ilyen termékből már jó néhány van a piacon, azonban a Vanad 750 számos hasznos extrák is kínál. Egyfelől az árazása is igen baráti, másrészről pedig nem mehetünk el szó nélkül a 3db USB 3.0 csatlakozó és a microSD kártyaolvasó mellett.

vanad750_1

A termék ára elsőre kicsit soknak tűnhet az ajánlott 7-8000 Ft-os árcédulájával, de ha az extrákat figyelembe vesszük, akkor egy igen baráti árazással ellátott terméket kapunk.

 

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: