fury-modern-gamer-megoldasok-elerheto-aron/2018/05/07

Fury – Modern gamer megoldások elérhető áron

2018. május 07. Herczeg Balázs

A Fury márkanév itthon még bizonyára sokak számára ismeretlen, de ez nem sokáig marad így. A vállalat ugyanis teljes termékpalettájával belép a magyar piacra és itthon is folytatja küldetését, vagyis elérhető áron kínál modern gamer perifériákat.

Széles választék

A Fury kínálatából minden játékos fel tudja fegyverezni magát, hiszen a billentyűzetek, egerek, egérpadok és headsetek mellett például kontrollert is találhatunk a palettán. Természetesen a legtöbb perifériából többféle modell készül, a különféle játékstílusokat és külső szempontokat figyelembe véve.

Megbízhatóság

A Fury termékek tervezésekor és gyártásakor a minőség is rendkívül fontos szempont. Éppen ezért kínálunk minden Fury gamer perifériát 24 hónap hivatalos garanciával, mely biztosítja, hogy a vásárlással jó döntést hoznak a játékosok.

Baráti árazás

A gamer perifériák piacán egyre több a magát felsőkategóriásnak beállító, ám ezt csak az árával igazoló termék. A Fury perifériáival nem árul zsákbamacskát. A hazai viszonyokat tekintve az egyik legolcsóbb gyártóról beszélhetünk, mely számos jól felszerelt termék esetében kiváló ár/érték arányt takar.

Elérhetőség

A Fury termékeivel a legtöbb hazai online számítástechnikai áruházban találkozhatnak a játékosok, továbbá számos hagyományos boltban is biztosítunk megjelenést.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter