gaming-billentyuzet-a-cooler-mastertol/2014/04/03

Gaming billentyűzet a Cooler Mastertól

2014. április 03. Gosztonyi Adorján

A komponens, mobilkiegészítő és játékperifériák vezetőalkotója, gyártója és fejlesztője, a Cooler Master tegnap bemutatta a régóta várt QuickFire Rapid i-t, a mi egy teljesértékű, háttérvilágítással ellátott, mechanikus billentyűzet. A QuickFire Rapid i az elődök alapjaira épül, teljes háttérvilágítással és egyedi effektekkel csábítja a felhasználókat.

Stílusos megvilágítás

Bővebb információk az új QuickFire Rapid-i-ról a http://event.coolermaster.com/rapidi/oldalon találhatók, amely tartalmazza a tulajdonságok listáját és elérhetőségi értesítést. A feliratkozási oldal segítségével a felhasználó megismerkedhet az öt egyedi LED háttérvilágítás móddal, az ActiveLite-tal. Az ActivLite segítségével gyakorlatilag minden egyes LED egyedileg és külön-külön szabályozható. A Quick Fire Rapid-i aloldalán látható a háttérvilágítás, ahogy minden egyes gombnyomásra felvillan, majd lassan elhalványul ahogy az ujjak a következő gombra lépnek.

bill3

A Rapid i32-bit ARM processzora hajtja meg az ActivLite technológiát, amelynek segítségével öt féle világítási mód és öt fényerőszint állítható be. Az öt előre meghatározott megvilágítási mód mellett négy LED profil programozható be, amelyek a billentyűzet memóriájában tárolódnak. Ez azt jelenti, hogy akár egyedi játék, vagy alkalmazáshoz kapcsolódó LED profil is beállítható.Bárhová is viszi a felhasználó a Rapid-i-t, a beállítások vele mennek!

bill1

Kecses és funkciókban gazdag

Az esztétikus és letisztult formavilágú QuickFire RapidI, matt festéstés mechanikus Cherry MX kapcsolókat kapott. A mozgatás is könnyű, hiszen a fonott USB kábel egyszerűen lecsatlakoztatható. A QuickFire Rapid i mindig kész az utazásra, köszönhetően a szupervékony kialakításnak és a hiányzó numerikus résznek.

cooler-master

Írta: Gosztonyi Adorján