genesis-sx77-gamer-szek-hogy-csak-a-jatekra-kelljen-figyelni/2016/09/19

Genesis SX77 Gamer Szék - hogy csak a játékra kelljen figyelni

2016. szeptember 19. Kocsis Bence Hírek

Minden tapasztalt játékos tisztában van azzal, hogy a kényelem nagyban meghatározza a sikerességet és a játékok élvezetét. A hosszantartó játékmenetek nem csak figyelmet, hanem maximális kényelmet is igényelnek, arról nem is beszélve, hogy a helytelen testtartás hosszú távon komoly következményekkel járhat. A Genesis SX77 egy megfizethető gamer szék, mely hosszan tartó, maximális kényelmet kínál minden játékos számára.

Az SX77 szerkezetét egy kiváló minőségű fém váz alkotja, mely hosszú évekig stabil alapot nyújt a széknek. A 150 kg-os teherbírás szintén azt szolgálja, hogy minden játékos, kortól és súlytól függetlenül maximális kényelemben részesüljön, miközben a szék erős szerkezetéről is árulkodik ez az adat.

genesis_sx77_1 genesis_sx77_4 genesis_sx77_2
.

A Genesis új széket magas komfort és sok hasznos funkció jellemzi. A magasságot egyszerűen és pontosan állíthatjuk 8-10 centiméter között, a karfák pedig jobbra és balra is dönthetőek. Természetesen a játékosok személyre szabhatják a háttámla dőlésszögét, így multimédiás tartalomfogyasztáshoz is remek kiegészítő az SX77.

genesis_sx77_3

A háttámla 2,5 centiméteres habréteggel lett befedve, míg az ülésen 4 centiméteres réteget helyeztünk el a maximális kényelem jegyében. Természetesen magát a szék formavilágát is úgy terveztük meg, hogy az kényelmet és valódi tartást biztosítson a benne ülő személynek. Az anyaghasználat terén környezetbarát bőrt és matt, ellenálló nylon-t használtunk annak érdekében, hogy minden évszakban kiváló komfortot nyújtsunk. A székhez két puha párna is tartozik, melyek a gerinc megfelelő tartását és pihentetését, illetve a fej kényelmét szolgálják.

A Genesis SX77 fekete-kék és fekete-piros színekben kerül piacra. A karbonszerű színezés remekül illik a kék és piros színekhez, kellően feltűnő, de mégsem hivalkodó széket kapunk. Az újdonság a következő hetekben kerülhet a boltokba, itthon 90 000 Ft körüli ajánlott árra számíthatunk.

 

Írta: Kocsis Bence