gx58-megerkezett-a-genesis-legujabb-egere/2016/12/22

GX58 - Megérkezett a Genesis legújabb egere!

2016. december 22. Kocsis Bence Periféria hírek
A Genesis kínálatában már eddig is számos játékstílushoz találhattak megfelelő egeret a játékosok, nemrég azonban egy főként MMO/MOBA stílushoz igazított, felsőbb szegmensbe szánt újdonsággal bővített a vállalat. A Genesis GX58 ötvözi a sebességet és a precizitást, mindezt pedig egy egyedi külsőbe csomagoltuk be. A különleges, DPI-t értékez azonnal levevő „Sniper” gomb, a teflon talpazat és az állítható súlyelosztás is mind-mind azt a célt szolgálja, hogy ez legyen a tökéletes fegyver.
.
2genesis_01
.
A Genesis GX58 lelke egy Avago 3050L optikai szenzor, mely maximum 4000 DPI érzékenységre képes, a dedikált gombbal pedig villámgyorsan, öt lépésben állíthatjuk az érzékenységet. A hüvelykujjhoz közel elhelyeztünk egy dedikált „Sniper” gombot is, mely villámgyorsan még precízebb célzást tesz lehetővé. Az újdonság esetében lehetőség van egyedi macrok és profilok beállítására. Összesen 8 programozható gomb áll a játékosok rendelkezésére, a belső memória pedig mindent tárol, így másik géphez ülve is a saját beállítások várják a tulajdonosokat.
.
genesis_01
Az egér nem csak kényelmet biztosító formatervet, hanem állítható súlyelosztást is kapott, melyet a mellékelt súlyokkal lehet tökéletesre hangolni. Ez lehetővé teszi, hogy 112 és 145 gramm közötti összsúlyt állítsunk be másodpercek alatt. A Genesis GX58 7-8000 forint körüli áron kerül a boltok polcaira.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: