hello-neighbor-pre-alpha-build/2016/10/07

Hello Neighbor Pre-Alpha build

2016. október 07. Teszt Vekerur Játék

A Hello Neighbor egy stealth horror a Dynamic Pixels műhelyéből, amiben feladatunk, hogy belopózzunk a szomszéd pincéjébe. Ez viszonylag egyszerűnek hangzik, ám a játék egyik legfontosabb eleme a folyamatosan fejlődő mesterséges intelligencia.

hello1

Az AI, vagy a szomszéd folyamatosan tanul, figyeli, mit teszünk, hol jutunk be a házba. Ha többször is rajtakap, hogy egy bizonyos helyen jutunk be a házba, biztosak lehetünk benne, hogy legközelebb ott hagy némi „meglepetést” a számunkra.

A Hello Neighbor teljes sandbox élményt nyújt, rengeteg útvonal, elterelés és eszköz áll a rendelkezésünkre, hogy lejussunk a szomszéd pincéjébe.

A fejlesztők ezen kívül azt emelték ki, hogy a játék egy olyan horror, ami folyamatosan fenntartja a feszültséget és félelmet, nem pedig az ugrásszerű ijesztgetésre épít.

hello2

Ez a pre-alpha build amit megkaptunk, még igen csak hiányos, inkább nevezném amolyan techdemo-nak, elsősorban csak arra szolgál, hogy bemutassa az alap mechanikákat. Ennek pedig eleget is tesz. Az AI folyamatosan tanul, amivel folyamatosan nehezebbé válik a játék. Nem tudom, hogy ez csak a pre-alpha build velejárója, vagy a teljes játékban is így lesz, de ha elég sokáig húzza az ember a játékot, már olyan paranoiás a szomszéd, hogy szinte azonnal észrevesz, bármit is csinálsz, ezzel szinte lehetetlenné téve a játék teljesítését.

A játék jónak tűnik a pre-alpha build alapján, ám azt mondanám, hogy aki kiakarja próbálni a játékot, várjon, amíg megjelenik egy frissebb build, mert ezzel még sokat nem lehet játszani.

Az alábbi videóban az látható, ami végigjátszható ebben a buildben:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KNOwAHyxPfk[/youtube]

Írta: Teszt Vekerur

Hasonló bejegyzések: