Rendszerigények

Integrált 7.1 hangkártyával jönnek a Sharkoon új házai


Nem is olyan régen a Sharkoon új házcsaládot mutatott be, ami minden felhasználói igényt lefed, így az egyszerű irodai vagy akár a gamer beállítottsághoz megfelelnek az S25 variánsai. A gyártó e vonal két drágább tagjának most egy kicsit ránc felvarrott verzióját debütáltatták M25 néven.

m25-w_white_05_top_angled

Az új változat ablakos és teli oldallapos verzióban érhető el. Az ablakos (M25-W) variáns két színben fekete és fehér színben is, míg a teli oldallapos (M25-V) csak fekete színben lesz megvásárolható. A gyártó nem sokat változtatott a régi recepten. Az előlap került átformálásra olyan téren, hogy az oldalán lévő légnyílás az elülső felére is rányúlik. A másik újítás az előlapi I/O egységen történt, aminek audió kimenetére egy integrált hangkártya került, mellyel virtuális 7.1-es hangzás érhető el. A mellékelt szoftver segítségével 4 profilon menthetjük a különböző hangszínszabályzó és mikrofon boost beállításokat.

Ezeken kívül a Midi Tower ház megtartotta a felépítését. A 45 x 21 x 46,5  cm-es méreteit, mely maximum ATX méretű alaplapokat fogad. Háttértárakat nézve még mindig sok telepíthető. A tápegység mögé és a cover panel alá 3 db 3,5”-os HDD, míg az alaplap tálca mögé 2 db 2,5”-os SSD/HDD helyezhető, amik átrakhatók magára a cover panelre is. A házon található 2 db 5,25”-os meghajtó hely, amik kompatibilisek 2-2 db 2,5”-os SSD/HDD-vel is. A CPU hűtő maximum mérete 16,7 cm, míg a GPU hossza akár 40 cm is lehet, ami még befér.

m25-w_white_03_side_closed

A hűtésről elől 2 db 120 (előre telepített) /140 mm-es, hátul 1 db 120mm-es (előre telepített LED világítású), míg felül 2 db 120 mm-es vagy 2 db 140 mm-es ventilátor gondolkodhat. Levehető és mosható porszűrőket találunk az előlap mögött és a tápegység nyílásánál. Az I/O panel az előlap felső részére került, ahol a már említett 7.1-es audió kimenet mellett egy mikrofon bemenet, 2 db USB 3.0 port és a szokásos gombok találhatók.

A Sharkoon M25-W 55 €-tol lesz kapható. Ezzel szemben a Sharkoon M25-V akril oldallap és integrált hangkártya nélkül 45 €-tol vásárolható meg.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.