intel-inside-akcio-a-gearbest-nel/2016/09/07

Intel Inside akció a GearBest-nél

2016. szeptember 07. Uszkai Dávid

Ha új hét akkor új GearBest akció is, hisz az egyik legnagyobb kínai webáruház minden héten újabbnál újabb akciókkal áll elő. Ezúttal viszont egy kicsit előrébb tekintünk, mégpedig a jövő hét elejére, hisz hétfőtől kezdődően a tableteken van ismét a sor, lássuk mit tartogat számunkra az akció.

Az első kínálat ami rögtön a szemünk elé ugrik az nem más mint a "Buy 1 get 1 free" nevezetű, melynek keretében ha egy CHUWI VI10 vagy egy Teclast Tbook 16 táblagépet vásárlunk akkor kapunk mellé rögtön egy billentyűzetet is mellyel "mini laptoppá" alakíthatjuk táblagépünket.

A CHUWI VI10 rögtön két operációs rendszerrel támad, egyszerre Windows-al és Androiddal, Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core 1.44GHz, up to 1.84GHz processzorral, egy 10.8 inch IPS érintőképernyővel melynek felbontása 1920 x 1280, ehhez jön még hozzá a 2 GB DDR3L RAM a gördülékeny futtatáshoz és 32 GB belső memória. Nem hangzik rosszul ugye? És ehhez kapjuk még ajándékba a tartó-billentyűzetet. És hogy ez mind mennyiért? A csomag ára 129,99 dollár ami egy igencsak barátságos árnak tekinthető.

Ezzel szemben ott a  Tbook 16 is mely egy 4 magos Intel Cherry Trail Z8300 64bit 1.44 GHz – 1.84 GHz-es processzort, Intel HD Graphic Gen8 GPU-t és 4 GB RAM-ot kapott. A belső tárolóhely 64 GB, ami memóriakártya segítségével 128 GB-ig még bővíthető. Kamerából a minimumot kapjuk, az elülső és a hátsó kamera is 2 megapixeles, ami videóhívások lebonyolítására megfelelő. Operációs rendszerből egyszerre kettőt kapunk, az egyik az Android 5.1, a másik pedig a Windows 10. Kicsit nagyobb mérete miatt és tulajdonságainak köszönhetően ez a táblagép egy kicsit drágább is ami számszerűleg 239.99 dollárt jelent. Ez az ár tartalmazza az ajándék billentyűzetet is ami a készlet erejéig jár hozzá.

Természetesen nem csak ez a két táblagép lesz megvásárolható kedvezményes áron, számos más táblagép közül is válogathatunk itt pedig a jó öreg kuponos módszer fog érvényesülni, hisz a lentebb megtalálható kuponok segítségével akciósabban juthatunk majd hozzá az általunk megvásárolni kívánt géphez. Ha ellátogatunk a promóció oldalára olyan típusok között válogathatunk mint a VOYO VBook V3, a CHUWI HiBook Pro, Jumper Ezbook, Chuwi Hi12, Cube i7 Book, Onda V80 Plus vagy épp a Teclast TBook 16S. Ennek megfelelően össze is állítottunk egy kis táblázatot, mely tartalmazza a táblagépeket és a hozzá használandó kupont is.

Név Kupon kód
VOYO VBook V3 VBookV3DC
CHUWI HiBook Pro HiBookProDC
Jumper Ezbook EzbookDC
Chuwi Hi12 Hi12DC
Cube i7 Book i7BookDC
Onda V80 Plus V80PlusDC
Teclast Tbook 16S Tbook16SDC

Végezetül pedig jöjjön a promóció oldala mely szeptember 12-én indul és 17-én fejeződik be és amelyet elérhettek, ha rákattintotok az alábbi szövegre. Jó vásárlást! 

gearbest

Írta: Uszkai Dávid