itt-a-motorola-2017-es-utiterve/2017/05/15

Itt a Motorola 2017-es útiterve

2017. május 15. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A rendszerint megbízható forrásnak számító Evan Blass egy képet osztott meg a Motorola 2017-es útitervéről twitter csatornáján. A felkerült kép egy diát ábrázol, amelyen a gyártó C, E, G, X és Z sorozatú telefonjait tartalmazza.

A dia a Z-sorozattal kezdődik, mely mellett a "határtalan képességek" megjegyzés szerepel. Ebbe a sorozatba a Z Force és Z Play modellek tartoznak. Mindkét modell 5,5 colos Full HD kijelzőt kap és támogatja a Moto modokat, emellett a dián szerepel a gigabit LTE támogatás és a ShatterShield is.

Az X-sorozat egyetlen tagja az 5,2 colos, 3D Glass, Full HD kijelzővel ellátott Moto X. Ennek a szériának a mottója, a "határtalan tökéletesség" és szerepel a SmartCam támogatás is.

motorola

A G-sorozat GS és GS+ modelleket tartalmaz, melyek 5,2 és 5,5"-os Full HD kijelzővel érkeznek. A GS mellett a teljesen fém ház, míg a GS+ mellett a Dual kamera, amire a gyártó büszke. Itt mottóként az "Unlimited Premium szerepel", ami a prémium monőségre utal.

A "határtalan érték" jegyében került bemutatásra az E-sorozat, mely a Moto e és Moto e Plus modellekből áll. Az újdonságokra a HD kijelző és a 5 colos méret a jellemző. Ebben a szériában megemlíti még a gyártó a 2,5D üveg használatát, az ujjlenyomat szenzort  és a Moto e Plus esetében beépített 5000 mAh kapacitású akkumulátort is.

A dia alján kapott helyet a C-sorozat, a Moto c és Moto c Plus modellekkel, melyekre az 5 colos kijelző és a 480p / 720p felbontás jellemző. A c Plus modell a dia alapján 4000 mAh kapacitású akkumulátort kap.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: