Játékmegjelenések szeptember végéig (PC, PS4, X1)


Az augusztus vége és a szeptemberi hónap elég mozgalmasnak ígérkezik, ha a játék megjelenésekre gondolunk, hisz ebben az időben kerülnek a boltok polcaira az EA labdajátékokat feldolgozó címei, az új F1 játék és még számos újdonság válik elérhetővé.

Augusztus 24-én érkezik az F1 2018, mely a korábbi részekhez képest még izgalmasabb karrier móddal, megszépült grafikával és természetesen a 2018-as szezon összes autóját, pilótáját és helyszínét tartalmazó versenynaptárral érkezik, így újra körözgethetünk a visszatérő Francia Nagydíjnak otthont adó Paul Richard versenypályán is. Az F1 2018 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt megjelenik.

A Strange Brigade augusztus 28-án érkezik PS4-re és Xbox One-ra. A Rebellion Develompents legújabb játékában az 1930-as évekbeli Egyiptomba utazhatunk el, ahol az Indiana Jones filmek hangulatában kell egy ősi gonosz pusztításának gátat szabni.

A PES sorozat legújabb része, a PES 19 augusztus 30-től lesz elérhető PS4-re és Xbox 360-ra, melyben a korábbi részekhez képest új képességek, mozgások, animációk kaptak helyet és megújult a Myclub mód is. A játékot most már 4K felbontáson HDR támogatással is élvezhetjük, persze, ha van hozzá megfelelő megjelenítőnk.

Szeptember 6-án jelenik meg a V-Rally 4, mely mindhárom platformon játszható lesz. Az új epizódban sokféle játékmódban mérethetjük össze versenyzési tudásunkat, ugyanis lesz hagyományos rally, rally cross, gymkhana, hillclimb és buggy is.

A kosárlabda rajongók szeptember 7-én örülhetnek, hisz ekkor érkezik az NBA Live 19, ami PC4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz. A játékban nem leszünk az NBA csapatainak arénáiba szorítva, hisz utcai pályákon, iskolák tornatermében is szórhatjuk a kosarakat. Természetesen hihetetlenül élethű látvány és valóságosnak tűnő animációk lesznek jellemzők.

Ugyancsak szeptember 7-én érkezik a várva várt Spider-Man, a sorozat eddigi legszebb grafikával megáldott része, mely kizárólag PlayStation 4 konzolra jelenik meg. A játékban Peter Parkernek egy új new york-i bűnszervezettel kell megküzdenie és olyan eredeti szereplők jelennek meg, mint Mary Jane Watson, Norman Osborn, a Fekete Macska, vagy épp Mister Negative, vagy Stocker és Taskmaster. Lesz lopakodás, felfedezés és természetesen harc is, miközben Spider-Man különleges képességeit kell kamatoztatnunk.

.

Nem is nagyon emlékszem arra, hogy született volna Dakar játék, de javítsatok ki ha tévedek. Annyi bizonyos, hogy szeptember 11-én mindhárom platform játékosai kimehetnek a terepre és körbeautózhatják, motorozhatják, vagy épp kamionozhatják Dél-Amerikát egy hatalmas, nyílt világú játékban. A Dakar 2018-ban hivatalosan licenszelt járművek, csapatok és pilóták kapnak majd helyet.

Szeptember 14-én jelenik meg az NHL 19 Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A játékban a megszokott izgalmas ütközések, bunyók, cselek mellett megjelennek a legendák is, melyek az elmúlt 100 év legnagyobb alakjaiból kerültek kiválogatásra.

A FIFA sorozat legújabb része, a FIFA 19 szeptember 28-án jelenik meg mely továbbra is tartalmazza a The Journey módot, természetesen egy újabb történettel. A legnagyobb újítás, hogy az EA visszaszerezte az UEFA Champions League jogokat, emellett az Európa Liga eseményeit is átélhetjük. A nagy durranás mellett azért számos játékmenetbeli változás is történt, ami a játékosok által szerezhető élményt növeli.

.

Ugyanezen a napon érkezik a Forza sorozat legújabb része, a Forza Horizon 4, mely Nagy-Britannia felé veszi az irányt. A nyílt világú játékban 450 autó várja, hogy kipróbáljuk őket. A játék magyar felirattal érkezik PC-re és Xbox One konzolra. Fontos megemlíteni, hogy azok, akik Xbox One X konzollal rendelkeznek 60 FPS-el élvezhetik a száguldozást.