junius-kozepetol-kaphato-a-honor-8-pro/2017/06/07

Június közepétől kapható a Honor 8 Pro !

2017. június 07. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

A Honor minden eddigi készülékét felülmúlta a legújabb telefonjával, amely az eddigi leghosszabb akkumulátoridővel, kiváló felbontással és különleges grafikai megoldásokkal érkezik. Az 5,7 colos Quad HD kijelzős Honor 8 Pro ujjlenyomat-olvasóval, dual kamerával, USB-C bemenettel, NFC-vel és 4K videókkal ragadja magával felhasználóit.

A Honor 8 Pro kiemelkedő teljesítményét a nyolcmagos Kirin 960 processzor és 6 GB RAM garantálja, amely új szintre emeli a mobilos játékélményt. A zökkenőmentes játékot a Mali G71MP8 grafikai processzor a Vulkan API segítségével biztosítja, 180%-kal meghaladva elődje teljesítményét. A virtuális valóságba pillantáshoz a telefonra előretelepített Jaunt VR-t és egy papír VR szemüveget is kapnak a vásárlók.

A készülékben egy 4000 mAh teljesítményű akkumulátor kapott helyet, amely a Smartpower 5.0-val kiegészítve még hosszabb üzemidőt biztosít. Normál használat mellett a Honor 8 Pro akár két napot is bír egyetlen töltéssel. A telefon 64 GB-os belső tárhellyel érkezik, amely microSD kártyával 128 GB-ig bővíthető.

honor8pro

Az 5,7 colos készülék Quad HD kijelzője 2560x1440 pixel felbontású, 2.5 D görbületű, amely kiváló minőségű 4K-s videók megjelenítésére is képes.

A speciális színkezelési technológiának köszönhetően a kijelző kontrasztos, élethű megjelenítést tesz lehetővé, amely még napsütésben is tökéletesen látható. Az esti kényelmes olvasásért a szemkímélő mód 2.0-s verziója felel, amely kiszűri a káros kék fényt és csökkenti a képernyő fényességét.

honor8pro2

A Honor 8 Pro lekerekített, fém készülékteste mérete ellenére is elegáns és kompakt hatást kelt. A telefon mindössze 6,97 mm vastag, így elődjénél, a Honor 8-nál is vékonyabbra sikerült. A készülék megalkotásakor a szép külső mellett a praktikusságra törekedtek a tervezők, ezért a kijelző a készülék 79%-át teríti be, minimálisra csökkentve a kihasználatlan helyet.

A telefon hátoldalán továbbfejlesztett dual kamera kapott helyet. A két 12 MP-es lencse egyike az RGB, míg a másik a monokróm színtérben rögzít. A kamera elődjéhez képest 80 százalékkal több adatot képes begyűjteni, ezáltal nagyobb dinamikatartomány megjelenítését és kontrasztosabb képek készítését teszi lehetővé. A széles rekeszértékű módot használva elhomályosíthatjuk a kép egyes részleteit (F/0.95-F/16 tartományban), amelyet utólag is módosíthatunk. A hátlapi kamerával kiváló minőségű 4K videók is készíthetők, amelynek tökéletességét a lézeres és kontrasztos élesítés garantálja. Az előlapon egy 8 MP-es kamerával lenyűgöző szelfiket lehet készíteni.

A Honor 8 Pro hátlapjába simuló ujjlenyomat-olvasóval pillanatok alatt feloldható a telefon, de további parancsok is hozzárendelhetők. Beállíthatjuk például, hogy ennek segítségével fogadjunk vagy utasítsunk el hívásokat, megnyissuk, esetleg töröljük az értesítési panelt, vagy képeket és videókat rögzítsünk vele.

honor8pro3

A Honor 8 Pro a legújabb Andorid 7.0 operációs rendszerrel és EMUI 5.1 kezelőfelülettel biztosítja a zökkenőmentes élményt. A készülék továbbá USB-C bemenettel, LTE-támogatással és NFC technológiával nyűgözi le a felhasználókat. A telefon két SIM kártya befogadására is képes.

A legújabb csúcsmodell arany- és kék színben, június közepétől rhető el a magyar piacon 189.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: