karacsonyi-jatek-learazasok/2016/12/20

Karácsonyi játék leárazások

2016. december 20. Ficsor Tamás Játék Hírek

Legalább egy okból mindenki várja az olyan évszakokat, mint a nyár vagy az olyan ünnepeket, mint a karácsony, hisz ilyenkor minden üzlet kisebb nagyobb kedvezménnyel árulja a jóságokat.

A Steam-en megszokott Winter Sale idén sem marad ki. Ráadásul a pontos dátum is a rendelkezésre áll, azaz a start december 22-ei dátumot kapott. Az akciók egészen január 2-ig tartanak. Valószínűleg akciók tömkelege fog várni ránk, így érdemes feltölteni a bankkártyánkat.

maxresdefault

Érdemes körülnézni az Uplay-en is. Az Ubisoft idén ünnepli a 30-ik születésnapját és ezen alkalomból sok aprósággal kedveskednek a játékosoknak. Így például ebben a hónapban az Assassin’s Creed III szerezhető meg szabadon. E mellett a karácsonyi naptárban minden nap más meglepetés fogad minket, melyről előzetesen már beszámoltunk.

A Steam-el ellentétben az Uplay kliensen már javában zajlik a karácsonyi leárazás, így például a The Division és hozzá a Season Pass is, a Rainbow Six Siege és hozzá különféle DLC-k fél áron szerezhetők be.

Érdemes figyelni az Origin-t is, mivel a Bioware minden nap ingyenessé tesz pár óráig valamilyen játékot. A fejlesztők karácsonyi hangulata ma kora hajnalban kezdődött. A szerencsések ingyen juthattak hozzá a Mass Effect második részéhez. A játék csak pár óráig volt ingyenes, ami során azt feltételezhetjük, hogy egy kisebb félre értés miatt vált csak néhány óráig szabaddá a játék. Ez majd nemsokára kiderül, addig is aki teheti érdemes a gép közelében lenni.

Írta: Ficsor Tamás