kulonleges-tappal-unnepel-a-corsair/2016/11/30

Különleges táppal ünnepel a Corsair

2016. november 30. Ficsor Tamás Tápellátás hírek

A Corsair az egyik világvezető gyártó a nagy teljesítményű memóriamoduljaival és high-end PC perifériáival. A kaliforniai gyártó ma két nagy mérföldkőhöz érkezett. Először is ma 10 éve, hogy beléptek a tápegységek piacára és ebből jön a másik esemény ugyanis a világszerte eladott tápegységek száma ma lépte át a 10 milliót.

rm1000i_se_01

A Corsair az elmúlt évtizedben forradalmasította a PSU ipart. Kiemelten figyeltek termékeik minőségére és fejlődésére. A tápegységek fejlődésének hatására új innovációkat vetetett be, így például a moduláris tápokba ún. Zero RPM ventilátort építettek, mely lehetővé teszi, hogy az csak egy elér teljesítményszinten kapcsoljon be. E mellett a táp digitálisan felügyelhető szoftvert kapott a Corsair Link-et, mellyel például a felhasználó megtudja nézni, hogy a táp pontosan mennyit teljesít az adott pillanatban.

Az ünnepi alkalommal a gyártó büszkén mutatta be a limitált számú Corsair RM1000i Special Edition tápegységét. Az egyedileg sorszámozott egység sarki fehér külsőbe öltözött. A hűtésért egy fehér LED megvilágítású 120 mm-es ventilátor felel. Ezek mellett a hozzátartozó kábelek is fehér köntöst kaptak. Mindössze csak 100 ilyen PSU áll a vásárlók rendelkezésére.

rm1000i_se_07

A kozmetikán kívül minden más specifikáció megegyezik az eredeti RM1000i-vel. A teljesen moduláris táp 80 Plus Gold minősítést kapott. A burkolat alatt 100%-ban japán minőségű kondenzátorok találhatók. A 120 mm-es fehér LED megvilágítású ventilátor folyadék-dinamikus csapágyazással rendelkezik, valamint Zero RPM móddal bír. A Corsair Link segítségével digitálisan egy asztali alkalmazáson keresztül figyelhetjük a ventilátor sebességét, a feszültséget, az energiafogyasztást. Az 1000 wattos táphoz 10 év garancia jár.

Az RM1000i Special Edition mellett a gyártó elindította a Premium PSU kábeleit, melyek az RMi, RMX és SF tápegységekhez érhetők el. A kábelek különböző színűek, így könnyen megtaláljuk a rendszerünk témájához illőt.

cables-hero

A Corsair RM1000i Special Edition 200 $-tól érhető el.

A Corsair Premium PSU kábelei 10 $-tól kaphatók.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

[youtube]

[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: