magneses-tolto-mobiltelefonokhoz-az-anymode-muhelyebol/2014/10/09

Mágneses töltő mobiltelefonokhoz az AnyMode műhelyéből

2014. október 09. Kocsis Bence Mobilvilág

Napjaink hatalmas képmérettel és erős hardver erőforrással ellátott mobiltelefonjainak akkumulátora hamar megadja magát, elég gyakran kell feltenni töltőre. Ez azokat a felhasználókat érinti kellemetlenül, akik szinte a nap 24 órájában telefonálnak üzleti, vagy akár privát okokból. Bizonyára mindenki volt már olyan helyzetben, hogy a töltőn lévő telefont egymás után többször görgött, ilyenkor le kellett húzni a töltőről, majd vissza és így tovább. Léteznek már olyan megoldások melyek ezeket a helyzeteket megkönnyítik azzal, hogy nagyobb szabadságot adnak az épp töltőn lévő telefont használóknak. Ilyen megoldás az AnyMode mágneses töltő-állomása a Magnetic Charger, mely vezeték nélkül képes a telefont tölteni.

Az AnyMode mobiltelefon- és tablet kiegészítőket készít, Samsung és Apple készülékekhez, emellett természetesen univerzális tartozékok is színesítik a palettáját. A Magnetic Charger is egy ilyen univerzális eszköznek mondható, hisz Samsung és Apple készülékekhez is egyaránt használható.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.

Ahhoz, hogy a Magnetic Charger tudja tölteni a telefonunkat természetesen egy kompatibilis hátlapra van szükség, amit esetünkben egy Samsung Galaxy S4-hez használható Magconn típusú "View Cover" volt. Fontos megjegyezni, hogy az AnyMode palettáján is megtaláljuk ezt a megoldást.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.

A hátlap lehet fedő+hátlapos, vagy csak hátlapos kivitel, de minden esetben az eredeti hátlapot el kell távolítani, így tudjuk a "töltő" hátlapot rögzíteni. Az általunk bemutatott Samsung Galaxy S4-hez használható megoldás fedővel is rendelkezik, így a telefon kijelzőjét is védi, miközben a fontosabb történések a kialakított nyíláson keresztül láthatóak maradnak. A hátlap közvetlen kapcsolatot létesít a Magnetic Chargerrel, így lehetséges a töltés.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
.

 A mágneses erő hatására a Magnetic Chargerre felhelyezett telefon nem mozdul el, hisz a mágneses erő tartja, de kézzel a tengely körül 360 fokban el tudjuk forgatni. A töltés folyamán bármikor levehetjük a telefont, így ha folyamatosan csörög a telefon, nem kell mindig a töltő kábelével babrálni, ki- be dugdosni. A folyamat teljesen biztonságos, hisz a tok belülről szigetelt, így zárlat, vagy hasonló nem következhet be, a mágnesesség miatt pedig nem kell aggódnunk, nincs kártékony hatással a telefonunkra.

Az Anymode Magnetic Charger egyenlőre nálunk még nincs a boltok polcain, de minden bizonnyal hamarosan elérhető lesz. A gyártó telefon kiegészítői viszont nagy számban és széles választékban érhetők el.

magconn-85551597

Anymode-Company-Background_0 (1)

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: