magyarorszagra-is-megerkezett-a-jatekra-optimalizalt-asus-rog-swift-pg278q-monitor/2014/08/05

Magyarországra is megérkezett a játékra optimalizált ASUS ROG Swift PG278Q monitor

2014. augusztus 05. Kocsis Bence Periféria hírek

Az ASUS Republic of Gamers  ma bejelentette a játékhoz optimalizált Swift PG278Q monitor magyarországi megjelenését. A kifejezetten a játékosok számára tervezett ROG Swift PG278Q 27 hüvelykes, 2560 x 1440 pixeles WQHD paneljének pixelsűrűsége 109 ppi. A WQHD panel a 720p-hez képest négyszeres felbontással biztosítja az élesebb képeket, és nyújt 77%-kal nagyobb képernyőterületet, mint a hasonló méretű 1080p kijelzők.

A PG278Q ideális eszköz a mai gyors játékokhoz. 144 hertzes képfrissítési sebességének és villámgyors, 1 ms válaszidejének köszönhetően akadozásmentes, folyamatos vizuális élményt kínál. Az eszköz tulajdonosa szabadon kiválaszthatja, milyen képfrissítési sebességet szeretne: az exkluzív Turbo gomb egyetlen érintésével válthat a 60, 120 vagy 144 hertzes képernyőmód között.

ROG PG278Q_L2-g

A PG278Q beépített NVIDIA G-SYNC technológiája gondoskodik az elképzelhető legsimább, leggyorsabb és leglélegzetelállítóbb vizuális játékmegjelenítésről. A G-SYNC szinkronizálja a képernyő képfrissítési sebességét az NVIDIA GeForce GTX meghajtású PC grafikus feldolgozóegységével, kiküszöbölve ezzel a képek töredezését és minimálisra csökkentve az akadozást és a bemeneti csúszást.

A játékhoz optimalizált ROG Swift PG278Q monitoron megtalálható az ASUS exkluzív GamePlus gyorsbillentyűje, amely egy célkeresztet jelenít meg a képernyőn, valamint egy időmérő funkció is került bele. Az előbbi funkciónál négy különféle célkeresztből lehet kiválasztani a játékkörnyezethez legjobban illeszkedőt, az utóbbinál pedig egy képernyőn megjelenő óra segít a manifesztálódási és felépülési idők követésében. Intuitív ötirányú navigációs joystickjével gyorsan és könnyedén elérhetők a képernyőmenük, így a felhasználók egyetlen ujjmozdulattal változtathatnak a megjelenítésen. A PG278Q-t a maratoni játékmenetekre tervezték. Ügyes levegőkivezető rendszere segít a hőleadásban, így még többórás használat után is hűvös marad.

ROG PG278Q_swivel

A ROG Swift PG278Q-ban két DisplayPort 1.2 csatlakozó található a natív WQHD kimenethez és két USB 3.0 a magas adatátviteli sebességű perifériákhoz.

A ROG Swift PG278Q merész, precíz vonalvezetése nem csak esztétikus, de tartósságot és megbízhatóságot is sugároz. Tekervényes és titokzatos mintázatú állványát még érdekesebbé teszi a különleges LED Light-in-Motion megvilágítás.

ROG PG278Q_end3

A PG278Q vékony profilja és szuperkeskeny, mindössze 6 mm-es pereme ideális választássá teszi a szinte átmenet nélküli többképernyős rendszerekhez. Ergonomikus kialakítású, dönthető, forgatható, elfordítható és állítható magasságú állványa nem csak kényelmes, de biztosan megtalálható vele az ideális pozíció a hosszú játékmenetekhez is. A monitor hátoldalán található kábelrendezővel könnyű rendet tartani, nem fonják be a környezetet a tekergőző kábelek.

ROG PG278Q_back2

A ROG Swift PG278Q Ultimate Gaming Monitor a mai naptól kapható Magyarországon 239 900 Ft-os ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: