mar-elorendelheto-a-dupla-kameras-honor-6x/2017/03/01

Már előrendelhető a dupla kamerás Honor 6X

2017. március 01. Kocsis Bence Mobilvilág Hírei

Mától előrendelhető a Honor legújabb okostelefonja. A kedvező árú, elegáns megjelenésű Honor 6X-ben villámgyors ujjlenyomat-olvasó és hátoldali dupla kamera is helyett kapott – két olyan fejlesztés, amelyet eddig csak felső kategóriás készülékekben láthattunk.

Prémium megjelenés és kamera

A Honor 6X megjelenésében és funkcióit tekintve is prémium érzést kelt. Az 5,5 colos készüléknek az 1920x1080 pixel felbontású, 2,5D hajlított képernyője, lekerekített sarkai és fémváza elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz.

A Honor 6X előlapján egy 8 megapixeles, hátoldalán pedig egy 12 és egy 2 megapixeles kamera kapott helyet. A dupla hátlapi kamera egyik előnye, hogy akár a kép készítése után is lehet élességet és mélységélességet választani. A kamerát számos kreatív fényképkészítési mód támogatja, többek között fényfestés, lassított mozgás, time lapse, vízjel és ételfotó.

Honor 6X_2

Újgenerációs ujjlenyomat-olvasó, NFC és WiFi-híd

A készülék hátoldalán található ujjlenyomat-olvasó a márka drágább modelljeitől megszokott gyorsasággal működik, és mindössze 0,3 másodperc alatt feloldja a képernyőzárat.

A Honor 6X 32 GB RAM belső tárhelye a középkategóriában szintén kiemelkedő, de ez még tovább bővíthető microSD kártyával.

A Honor 6X természetesen támogatja az LTE adatátvitelt és az európai adatátviteli szabványokat. A magyar piacra kerülő változata NFC képes, FM rádióval és WiFi-híd funkcióval rendelkezik, amely jeltovábbítóként képes felerősíteni a WiFi jelet. Az okostelefon a 6.0-s Android Marshmallow operációs rendszeren fut, a Honor ígérete szerint azonban kategóriájában elsőként fogja megkapni az Andriod 7.0-s frissítést.

A Honor 6X bruttó 89 990 forintos áron már előrendelhető a márka hivatalos partnereinél, az Extreme Digital, a Media Markt, az Euronics, a Speedshop, az eMag, a Notebook.hu és a FirstPhone webáruházakban.

honor

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: