matol-kaphato-az-uzletekben-a-honor-9/2017/07/07

Mától kapható az üzletekben a Honor 9

A Honor legújabb csúcskészüléke 20 MP+12 MP-es duál kamerával, elképesztő teljesítménnyel és 3D lekerekített üveggel száll versenybe a felső kategóriában. A készülék gleccserszürke és sarkvidéki kék színekben érhető el mától az Euronics, Extreme Digital, Emag, Firstphone, Media Markt, Notebook.hu és Speedshop üzleteiben, valamint webáruházaiban.

A készülék Magyarországon 4 GB RAM és 64 GB ROM tárhellyel, Kirin 960 chipsettel, duál SIM verzióban érhető el, 2 év teljes körű gyártói garanciával.

A Honor 9 továbbfejlesztett duál kamerája hibrid zoommal, valamint egy 12 megapixeles RGB lencsével és egy 20 megapixeles monokróm lencsével rendelkezik, mellyel már „mozgóképeket" is rögzíthetünk, így betekintést nyerhetünk a kép előtti és utáni pillanatokba is. A továbbfejlesztett Portré funkció segítségével pedig még tökéletesebb szelfiket csinálhatunk, mint eddig. A Honor 9-cel nem csak elképesztően jó fotókat készíthetünk, hanem már 4K-ban is vehetünk fel videókat.

Az előző modelltől eltérően az ujjlenyomat-olvasó az előlapra került, így még kényelmesebben férhetünk hozzá a tartalmakhoz egyetlen érintéssel.

A Honor 9 hangzása egyedi élményt nyújt, mely a Huawei Histen audiotechnológiájának, valamint a Honor és a Monster új partnerségében megalkotott Honor Purity hangszínszabályozónak is köszönhető.

Javasolt bruttó fogyasztói ára: 154 990 Ft.

Gray A7 Blue A7

Írta: Bibók Richárd

Hasonló bejegyzések: