MATREXX 55 – Kedvező árú ATX ház a Deepcool műhelyéből


A Deepcool bemutatta Matrexx 55 számítógépházát, mely E-ATX alaplap támogatással, nagyméretű edzett üveg oldallappal és RGB Sync támogatással érkezik.

A ház 4 mm vastag edzett oldallappal érkezik, mely szinte teljesen kávamentes. Edzett üveg található továbbá az előlapi panel borításaként is. Ennek eredményeképp a számítógépház belseje teljesen áttekinthető és az elülső ventilátorok is láthatók.

Az edzett üveg előlap ellenére a hűtés megoldott, ugyanis elől két hosszanti légbeömlő lett kialakítva, így az üveg mögött elhelyezett ventilátorok könnyedén jutnak friss levegőhöz. A Matrexx 55 az előlapi panel mögött rendelkezik egy előre szerelt RGB LED szalaggal, melyet manuálisan és az alaplap szoftverével is lehet vezérelni. A ház nem rendelkezik tápegység borítással, de kábel menedzsment terén jól áll. Sok-sok szerelőnyílás kapott helyet, emellett 23 mm-nyi hely áll rendelkezésre a kábelek elrejtéséhez.

Ami a hardver kompatibilitást illeti, grafikus kártyából 370 mm a megengedett, processzorhűtőből pedig 168 mm magasság az engedélyezett. Sajnos előre telepített ventilátorokat nem kapnak a vásárlók, de sok-sok 120 és 140 mm-es modell beszerelhető. Azok, akik léghűtés helyett folyadékhűtésben gondolkodnak, azok számára 120, 140, 240, 280, vagy 360 mm-es radiátorok beszerelése is elérhető. A Deepcool Matrexx 55 még augusztusban elérhető lesz nagyon kedvező, 40 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

További információkért látogass el a gyártó oldalára!