megerkezett-a-pro-cycling-manager-2016-elozetes-videoja/2016/06/15

Megérkezett a Pro Cycling Manager 2016 előzetes videója

2016. június 15. Kocsis Bence PC hírek

A Toru de France 2016 / Pro Cycling Manager 2016 június 16-án, azaz holnap érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Így holnaptól a kerékpár szerelmesei virtuálisan felhúzhatják magukra kedvenc csapatuk mezét és nekivághatnak a sík szakaszoknak, hegyeknek, vagy épp az időfutamoknak. A készítők ennek alkalmából elérhetővé tették a játék előzetes videóját:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=byaiFZXjMH0[/youtube]

.

A Pro Cycling Manager 2016 PC-s változatában több mint 200 verseny (550 szakaszt jelent) vár ránk, melyek között megtaláljuk a legendás Tour de France versenyt, emellett az egynapos klasszikusok is teljesíthetünk, illetve indulhatunk a nemzeti bajnokságokon az adott ország bajnoki trikójáért.

A 2016-os verzióban helyet kap a Pro Cyclist Mode, melyben egy ifjú kerékpáros bőrébe bújhatunk és célunk, hogy e legjobb, legsikeresebb versenyzőt varázsoljuk belőle. A karrier módban a megszokott módon menedzselhetjük a csapatunkat és újdonság lesz a szponzoráció terén, így nagyobb hangsúlyt kaphat a pénz. Az új grafikai motor a játék kinézetére lesz komoly hatással , szép tájak, extra információk és új AI vár ránk. AI terén még kiemeltebb figyelmet kapott a versenyzők fiziológiája, aktuális formája és a szökés alatti viselkedése (talán ami eddig gyengeséknek számított)...

Írta: Kocsis Bence