Megérkezett az Assetto Corsa Competizione Early Access


A tegnapi napon megérkezett a Blancpain GT sorozat hivatalos játékának az Assetto Corsa Competizioni-nek az Early Access verziója, melyet a Kunos Simulazioni fejlesztett az 505 Games kiadó közreműködésével. A Steam Early Access verzióhoz jelenleg 24,99 dolláros áron lehet hozzáférni.

Az Assetto Corsa világméretű sikerének köszönhetően az olasz fejlesztőcsapat a több éves tapasztalatokra és az Unreal Engine 4-re építkezve egy fotorealisztikus kinézettel, valamint valósághű fizikával rendelkező játékot hozott létre, mely a Blancpain GT sorozatot hivatott feldolgozni. Ez a játék az Assetto Corsa Competizione, melyben az említett GT3-as homologizált bajnokság  autóival, pilótáival és helyszíneivel találkozhatunk majd. Részünk lehet majd sprint és endurance versenyekben, sőt a Spa 24 órás versenyének is nekimehetünk, ha úgy tartja kedvünk. Hogy még naprakészebb legyen a játék, 2019 nyarán egy ingyenes frissítés válik elérhetővé, mely a 2019-es szezonra készíti fel a játékot.

A játék Early Access (korai hozzáférés) változatát érdemes megvásárolni, hisz az Assetto Corda Competizione összes tartalmát – ami ezután elérhetővé válik – mindössze 24,99 dollárért lehet beszerezni. A következő lépcsőfok november 14-én lesz, ahol már 34,99 dollárt kell fizetni, végül 2019. január 16-án érkezik az 1.0-ás verzió, ami már 44,99 dollárba kerül majd.