megerkeztek-az-elso-kepek-a-pro-cycling-manager-2018-bol/2018/05/04

Megérkeztek az első képek a Pro Cycling Manager 2018-ból!

2018. május 04. Kocsis Bence

Az utóbbi években megszokhattuk, hogy a Cyanide Studio és a Focus Home Interactive minden nyáron kiadja az országúti kerékpározást feldolgozó játékát, melyet PC-re a Pro Cycling Manager, konzolra pedig Tour de France néven kereshetjük a boltok polcain. A játék természetesen az idei évben is megjelenik, méghozzá június 28-án PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra is.

A bejelentés örömére a készítők közzétették az első képeket a játékból, melyek bemutatják a Le Tour 2018 útvonalát. A 2018-as játék konzolos változatának nagy újítása lesz, hogy bekerül egy új játékmód, mely a Pro Leader nevet viseli. Ebben a módban létrehozhatjuk saját karakterünket, majd különféle célokat tűzhetünk ki magunk elé. Továbbá tökéletesítették a Fitness Peak-et és egy agresszívabb, realisztikusabb AI rendszert hoztak létre.

Természetesen a 2018-as játékban a legfrissebb csapat összeállításokat kapjuk meg és új helyszín is lesz, a legendás Paris-Roubaix.

A PC-s változat sokkal összetettebb mint a konzolos Tour de France 2018. Itt 200 esemény 500 szakasza közül válogathatunk, melyek között helyet kapnak a monumentumok, mint mint a La Vuelta, vagy a Tour de France. Játszhatunk egyjátékos módban, vagy akár online, 15 ellenféllel összeállva.

Továbbra is szerepet fognak játszani a szponzori tárgyalások, a keret menedzselése (és persze az alkalmazottaké, háttérmunkásoké is). A Pro Cyclist ráncfelvarráson esett át, így még több lehetőséget kínál majd személyre szabhatóság tekintetében.

A Tour de France 2018 és Pro Cycling Manager 2018 tehát június 28-án jelenik meg PC-re és konzolokra.

     

Írta: Kocsis Bence