megjelenesi-datumot-es-trailert-kapott-a-star-wars-battlefront-ii/2017/04/18

Megjelenési dátumot és trailert kapott a Star Wars Battlefront II

2017. április 18. Kocsis Bence

Az Electronic Arts és a Lucasfilm bejelentette, hogy a Star Wars Battlefront II november 17-én érkezik a boltok polcaira. Ami üdítő, hogy az első résszel ellentétben - a játékosok visszajelzése és fejlesztőkre gyakorolt nyomása után - ismét kapunk egyjátékos módot, emellett természetesen a többjátékos csaták játszák a fontos szerepet. A multiplayer módban űrben, földön és levegőben egyaránt írthatjuk majd az ellenséget és belebújhatunk olyan ikonikus hősök bőrébe, mint Yoda, vagy Dart Maul. A készítők elmondása szerint a szereplők felhozatala a három Star Wars érát felöleli, így a hetedik részben szereplő Rey is helyet kap a játékban.

sw_battlefront_2

A Battlefront II egyjátékos módjáról annyit lehet tudni, hogy a II. Halálcsillag megsemmisítése (a Birodalom bukása) és az Első Rend felemelkedése közti 30 esztendőt próbálja feldolgozni, melynek fő alakja Iden Versio a Galaktikus Birodalom különleges egységének vezetője. A kampány során feltűnnek a filmből ismert ikonikus alakok, mint Luke Skywalker, vagy Kylo Ren. Mark Thompson a Motive Studios játékigazgatója elmondása szerint azért helyezték a kampány módban a birodalmi erőkre a hangsúlyt, hogy a játékosok egy új perspektívából is átékhessék a Star Wars történetet.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=39&v=Kae-JjbLsgA[/youtube]
.
A többjátékos mód 40 játékos egyidejű csatározását teszi lehetővé változatos helyszíneken és a játékosoknak egy sor földi és légi jármű közül lehet majd választani, mint az Ezeréves Sólyom, vagy más ikonikus űrhajók.  A Star Wars Battlefront november 17-én lesz elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbon One-on.
sw_battlefront_2b

Írta: Kocsis Bence