megjelent-a-pro-cycling-manager-2017-itt-a-launch-trailer/2017/06/15

Megjelent a Pro Cycling Manager 2017 - itt a launch trailer

2017. június 15. Kocsis Bence

A mai napon megjelent a Pro Cycling Manager / Tour de France sorozat legújabb része, mely PC-re, illetve PlayStation 4 és Xbox One konzolokra a mai naptól elérhető.

A konzolos változatban a Tour de France háromhetes versenyének küzdelmeit és izgalmait élhetjük át. A készítők sok gondot fordítottak a játékmenet javításán, így újragondolták a versenyek sebességét, erőforrás-gazdálkodát és a hegyenek, illetve lejtőkön való kerékpározás fizikáját, melynek eredményeképp javult a játék realizmusa. A játékba bekerült az x16 gyorsítás, így csak a kulcsfontosságú részekre kell koncentrálni az adott szakaszon. Az AI rendszer is tovább fejlődött, így még nehezebb lesz a feladatunk, ha nyerni szeretnénk.

A PC-s változat egy sokkal összetettebb játék, hisz egy naptári év 200-nál is több versenyt tartalmaz, ami 500-nál is több szakaszt jelent. Köztük vannak természetesen a legendás háromhetes versenyek és a klasszikus egynapos viadalok, de lehetőségünk lesz hazánk válogatottjának mezét is magunkra húzni és szerencsés esetben a világbajnokságért is harcolhatunk. A PC-s változatban is érvényesek a játékmenetre vonatkozó változtatások, emellett a versenyek közti munkálatokban is történtek változások, így menedzsment terén összetettebb lett a játék.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nQAWKl_2rqs[/youtube]

Írta: Kocsis Bence