megjelent-az-assassins-creed-iii-the-tyranny-of-king-washington-the-infamy/2013/02/19

Megjelent az Assassin’s Creed® III - The Tyranny of King Washington: The Infamy

2013. február 19. Herczeg Balázs

London, UK — Február 19, 2013 — A Ubisoft® ma bejelentette a  The Infamy megjelenését, az első epizódját a három részes Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington DLC szériának, Xbox 360-ra és Windows PC-re. ez az epizód a PlayStation 3-on holnap, azaz Február 20-án fog megjelenni.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dqlfLR8QZ9Q&feature=youtu.be[/youtube]

Ebbe az epizódban Tyranny of King Washington szériából, a hősünk, Ratonhnhaké:ton, egy nyugtalanító álomból ébred fel hogy megtalálja , erőfeszítései ellenére létrejött USA újonnan megkoronázott királyát – George Washingtont. Az Infamy a gamereket egy hosszú kaland elejére fogja vinni, melynek lényege Washington király megállítása.

Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington még 2 epizódban folytatódik:

  • The Betrayal ami Március 19-én érkezik Microsoft’s Xbox 360-ra és Windows PC-re, majd Március 20-án PlayStation 3-ra.
  • The Redemption ami Április 23-án érkezik Microsoft’s Xbox 360-ra és Windows PC-re, majd Április 24-én PlayStation 3-ra.

Az érkező Tyranny of King Washington 3 epizódja Assassin’s Creed III Season Pass-al is elérhető, ami 2400 Microsoft Pointba kerül Xbox LIVE-on vagy £23.99 a PlayStation Networkon és windowson. Mindegyik epizódja a DLc-nek külön-külön megvásárolható 800Microsoft pontért vagy 7.99 fontért.

az összes Assassin’s Creed III DLC  Wii UTM-n is tiszteletésteszi a Nintendo eShop-ban.

Assassin’s Creed III már megjelent PlayStation®3-ra, Xbox 360®-ra  és Nintendo Wii UTM-ra. A Windows PC játékosoknak elérhető az Assassin’s Creed III Deluxe Edition digitálisletöltésre, ami az összes DLC-t tartalmazni fogja.

Mégtöbb információért az Assassin’s Creed III-ról látoogass el ide: http://www.assassinscreed.com

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter