MSI FM2-A85XA-G65: 4 új világrekord!

2013. január 07. Kocsis Bence Alaplap hírek

Az MSI mint a világ egyik vezető tuning grafikus kártya és alaplap gyártója örömmel jelenti be, hogy az MSI FM2-A85XA-G65 alaplap a rajongók és a szakmai tuningosok számára is közkedvelt választás lett. A mai napig ez az alaplap tartja a 7936 MHzes legmagasabb processzorsebesség értéket FM2 platformon, míg a beépített GPU (HD 7660D) már a megdöbbentő 1603 MHz-ig lett húzva! Ezzel már vetekszik a diszkrét grafikus kártyák órajelével is. Ezt az eredményt profi tuningosok folyékony nitrogénes hűtéssel érték el, kombinálva at FM2-A85XA-G65 gyári hűtőjével, a legjobb platformon az AMD A10-5800K processzorhoz. Legmagasabb CPU órajellel, legmagasabb GPU órajellel, legjobb DirectX 11 teljesítménnyel és P2412 pontszámmal 3DMark 11-ben világcsúcstartó!

Trinity ragyog a legjobb platformon

Az AMD Trinty APU egy erőteljes megoldás, amely egyesíti a kiváló CPU teljesítményt a példátlan integrált GPU teljesítménnyel. Az MSI FM2-a85XA-G65 kiváló társ az AMD új APU sorozatához, mivel egyesíti a remek teljesítmény funkciókat a játékosok éles szemével, gyorsaságával és ügyességével, és mindezeknek köszönhetően a véső teljesítményükkel is egyben. Egy gombnyomás az OC Gene II-re és fokozni lehet az APU feldolgozási energiáját 3,8 GHz-ről és 4,2 GHz-re, túlhúzható a GPU és a memória is. A grafikus teljesítmény  megnövekedett az AMD CrossFire és Dual Graphicsnak köszönhetően.

Újradefiniált FM2 teljesítmény

Ezek a legfrissebb eredmények alátámasztják az MSI vezető pozícióját a tuning világban, miután létrehozott egy olyan rendszert, amely elfogadott és sűrűn használt a játékosok és tuningosok körében is, ideértve a legjobb költségvetést is az adott teljesítményhez. HWBOT hitelesítő linkek: Folyékony Nitrogén eredmények:

Léghűtés eredmények:

Több mint 7400 MHz CPU sebesség, az MSI FM2-A85XA-G65 világosan elkülönül a többi FM2 megoldástól

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: