need-for-speed-2017-friss-informaciok/2017/05/10

Need for Speed 2017- friss információk!

2017. május 10. Kocsis Bence

Az utóbbi években a Need for Speed játékokat fejlesztő stúdiók kaptak hideget, meleget. Nem volt olyan cím, amire igazából azt lehetett volna mondani, hogy nagyon jól sikerült. Egyik epizódból hiányzott ez-az, másikban pedig olyan tartalmak voltak, amik nem nyerték el a játékosok tetszését.

A Ghost Games fejlesztői egy blogbejegyzésben négány részletet elárultak az idei év végén / 2018-as év elején érkező játékról.

Az elmondottak alapján visszatér a játékba a rendőrös üldözés, ami sokaknak hiányozhatott. A készítők belátták, hogy ez az irány izgalmas mederbe tudja sodorni a játékot. Erre persze komoly visszajelzések eredményezte ráhatás kellett a fejlesztők felé. Megemlítésre került a tuningolás is, ami az utóbbi játékokban többékevésbé háttérbe szorult. Az új epizódban a tuning ismét szerepet kap, bár azt nem tudni, milyen részletességgel lehet az autókat optikai és motorikus téren megváltoztatni.

Ami a legnagyobb kritikát jelentette a játékosok felől, az, "online-kényszer". A fejlesztők azt az ígéretet tették, hogy nem fog előfordulni olyan, hogy nem lehet megállítani a játékot, mint ahogy azt a Need for Speed reboot-ban sokan nehezményezték.

Ezen felül vannak arra utaló jelek, hogy a játék nem kizárólag városi és vidéki aszfaltos környezetben játszódik majd, hanem lesznek off-road területek és kanyonok is.

[caption id="attachment_74453" align="aligncenter" width="600"]Need for Speed Az első hivatalos kép a játékról[/caption] További részletek az EA Play keretein belül kerülnek majd bejelentésre, mely a los angelesi-i E3 keretein belül június ban lesz esedékes.

Írta: Kocsis Bence