need-for-speed-napvilagot-lattak-az-elso-reszletek-az-uj-epizodrol/2017/02/01

Need for Speed - Napvilágot láttak az első részletek az új epizódról

2017. február 01. Kocsis Bence

Az Electronic Arts apróbb részleteket fedett fel a Need for Speed következő címével kapcsolatban egy befektetői konferencián. Ezek alapján kiderült, hogy a készítők még mindig nagy hangsúlyt fektetnek az online játékmódra és az is napvilágot látott, hogy a játékot 2018 márciusáig szeretnék piacra dobni.

Azt már régóta tudni, hogy a Need for Speed következő részének fejlesztése már 2016 májusa óta zajlik, de eddig semmiféle információ nem állt rendelkezésre a játékkal kapcsolatban. Amint azt Andrew Wilson az Electronic Arts vezérigazgatója egy befektetői konferencián elmondta, az új Need for Speed még inkább online központú lesz, mint az elődök, így még inkább koncentrálnak a kompetitív játékmenetre. Elképzelhető hogy lesznek verseny események, ranglisták és egyéb online funciókkal is találkozhatunk majd az új epizódban. Grafika terén minden bizonnyal előrelépést tapasztalhatunk és bízunk benne, hogy a fejlesztők számára nagyjából két év elegendő lesz az optimalizásásra.

[caption id="attachment_73078" align="aligncenter" width="600"]Need for Speed Need for Speed[/caption]

A játék címe egyenlőre nem ismert , de a tervek szerint 2018 március környékén, vagy még azelőtt meg fog jelenni. Arra nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen irányba mennek el a fejlesztők, hisz a két éve kiadott, Ghost Games által készített játék nem aratott túl nagy sikert...

Írta: Kocsis Bence