programozhato-rgb-ventiator-csomagot-mutatott-be-az-id-cooling/2018/01/02

Programozható RGB ventilátor csomagot mutatott be az ID-COOLING

2018. január 02. Kocsis Bence Hűtés hírek

Az ID-Cooling bejelentette új RGB ventilátor csomagját, a DF-12025- RGB-TRIO összeállítást, mely támogatja a RGB Sync funkciókat és tartalmaz egy távirányítót a különféle RGB effektek kézi módosításához.

Az új DF sorozatú ventilátorok mindegyike 9 darab nagy fényerejű leddel rendelkezik, melyek a motorborítás körül kaptak helyet, így az átlátszó lapátokon keresztül a teljes ventilátor fényárban úszik.

A ventilátorok esetében a gyártó dupla soros golyóscsapágyakat használt, ami az élettartamra kedvező hatással van. A ventilátorok fordulatszáma PWM vezérlés mellett 900 és 2000 RPM között képesek működni. A lapátkialakításnak köszönhetően a zajszint 16 és 31,5 dB(A) között alakul, a maximális légszállítás pedig 56,5 CFM.

A tartozékok között megtaláljuk a házra, vagy a radiátorra való rögzítéshez szükséges csavarokat , egy RGB elosztót egy távirányítót, egy vevőegységet, egy ventilátor tápkábel elosztót és egy adaptert a további bővítési lehetőségek kedvéért.

Az új DF-12025-RGB-TRIO ventilátorok képesek kommunikálni az alaplapokkal szoftveres módon abban az esetben ha Asus Aura, MSI Mystic Lighting, Gigabyte RGB Fusion, vagy AsRock Aurora RGB kompatibilis alaplapokat használunk. A távirányító segítségével számos effektet állíthatunk be és lehetőség van 20 különféle statikus szín kiválasztására.

A DF-12025- RGB-TRIO csomag 45 dolláros ajánlott fogyasztói áron kerül a boltok polcaira.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: