project-cars-2-trailer-belso-nezettel-off-road-esemenyekkel/2017/02/01

Project Cars 2 trailer belső nézettel, off-road eseményekkel, dinamikus időjárással

2017. február 01. Kocsis Bence

A Project Cars 2 készítése már jó ideje kiderült és a folyatatásról folyamatosan szállingóznak az információk, de eddig csak képeken láthattuk a második részt.

A Project Cars kimondottan sikeres játéknak mondható arcade és szimuláció határán elhelyezkedő fizikájával, grafikájával és játékmenetével. A Project Cars 2-től legalább ekkora sikert várnak a készítők. A játékba először pillanthatunk be mozgóképek formájában, egy előzetes videónak köszönhetően. A nagyjából másfél perces összeállításban számos autómodellel találkozhatunk, bepillanthatunk off-road eseményekbe, megszemlélhetjük a dinamikus időjárást, hőesést, esőfüggőnyt és onboard nézetet is láthatunk.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0YrrK92fQmk[/youtube]

.

Bár ez a videó nem hivatalosan, a Namco Bandai által közzétett tartalom, de egy fake videóösszeállításhoz túlzottan minőségi munka, így minden bizonnyal egy kiszivárgott videóról van szó. A gamestar.de megkérdezte Marco Süß-t, a Namco Bandai PR menedzserét, aki ezzel kapcsolatban a "No comment" választ adta.

A Project Cars 2 várhatóan még a 2017-es évben a boltok polcaira kerül, minden bizonnyal PC-re és Xbox One / PS4 konzolokra egyaránt.

Írta: Kocsis Bence