rgb-led-vilagitasu-ddr4-memoriat-dobott-piacra-a-hyperx/2018/05/02

RGB LED világítású DDR4 memóriát dobott piacra a HyperX

2018. május 02. Kocsis Bence Memória hírek

A HyperX, a Kingston gaming divíziója bemutatta legújabb memóriamodulját, a Predator DDR4 RGB-t, amely a szabadalmaztatás alatt álló, iparágvezető HyperX Infrared Sync technológiával és az Intel legújabb platformjára optimalizált, Intel XMP-kész profilokkal dolgozik. A memória több alaplapszállító, például az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync, világításszabályozó szoftverével is együttműködik.

„Az új RAM-ot fluid RGB-fényeffekteket kibocsátó LED-panellel szereltük fel. A közvetlenül az alaplapról táplált HyperX Infrared Sync technológia a modulvilágítás összehangolásával egyedülálló és többféle színárnyalat megjelenítésére képes RGB-dizájnt hoz létre, ami egy egészen különleges vizuális élményt nyújt. Továbbá nagyobb testre szabhatóságot tesz lehetővé a játékfejlesztők, valamint a tuningolók számára a PC-k és az újonnan épített rendszerek esetében” – mutatott rá Adrien Viaud, a HyperX EMEA-régióért felelős alkalmazásmérnöke.

A többféle DDR4 alaplap 1,35 voltos beállításaival működő Predator DDR4 RGB memória teljes körű gyári tesztelésen esett rá, és élettartam-garancia, valamint ingyenes műszaki támogatás jár hozzá. 8 GB-os különálló modulként vagy két-, illetve négydarabos kiszerelésben, 16 GB és 32 GB kapacitással érhető el a HyperX kereskedelmi hálózatában.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rjnhRpxFKlM[/youtube] .
Rendelési szám Frekvencia Kapacitás
HX429C15PB3A/8 2933 8 GB
HX429C15PB3AK2/16 2933 16 GB (kétdarabos készlet)
HX429C15PB3AK4/32 2933 32 GB (négydarabos készlet)
 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: