RGB világítású fejhallgató állványt mutatott be a Corsair


Manapság már mindent fel lehet ruházni RGB fényekkel, hogy akár 16,8 millió féle árnyalatot meg tudjunk jeleníteni. Ebbe a mindenbe például a PC-s világban bele tartozik a billentyűzet, egér, egérpad, fejhallgató, ventilátor, alaplap, memória és még sorolhatnám. Most viszont a Corsair egy olyat mutatott, amit eddig más márka még nem, ugyanis a gyártó bemutatta az első RGB-s fejhallgató tartóját.

Első ránézésre azt gondolnánk, hogy csak egy normál tartóról van szó. Nem hiába, hisz a terméket nagyon egyszerű dizájnnal látták el, de ne hamarkodjunk el semmit. A tartó a repülőgépek gyártásánál is használt alumínium anyagból készült, így a minőségi kinézet mellett tartósságot is kapunk. A fém rész és a talp is fekete színt kapott. A talpat csúszásmentes gumiborítással látták el a legjobb stabilitás érdekében.

A tartó közepén, de annak alsó részén is láthatunk érdekességeket. A leglátványosabb az az 9 zónás RGB megvilágítás, melyet a CUE szoftveren keresztül tudjunk testre szabni, vagy akár más Corsair termékünkkel szinkronba hozni. A 2 db USB 3.1 (Gen 1) portnak köszönhetően például a nálunk is tesztelt wireless fejhallgató vevő egységének máris jobb helye lett. Ezek kívül találunk rajta még egy 3,5 mm-es Jack csatlakozót, viszont ez nem egy hagyományos port. A CUE szoftveren keresztül az ide csatlakoztatott fejhallgatót 7.1-es surround hangzásra tudjuk fel tuningolni.

A Corsair új terméke 70 €-tól vásárolható meg.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.