shark-zone-a-sharkoon-jatekosoknak-szant-uj-termekvonala/2014/09/05

SHARK ZONE - A Sharkoon játékosoknak szánt új termékvonala

2014. szeptember 05. Kocsis Bence

A Sharkoon bővíti játékosoknak szánt termékpalettáját a SHARK ZONE sorozat bevezetésével. A sorozatra jellegzetes fekete-sárga dizájn jellemző, melyhez első körben a H10 Gaming headset, az M20 Gaming egér és a P40 egérpad csatlakozik és a későbbiekben a sorozat új termékekkel fog gyarapodni.

A SHARK ZONE H10 Gaming Stereo Headset zárt építésű, a kábelen hangerőszabályzóval és mikrofon némító gombbal. A 40 milliméteres hangszórónak köszönhetően, a H10 prémium minőségű hangot képes előállítani gamereknek. A flexibilis mikrofon tökéletesen optimális teamspeakre és bármilyen hang alapú applikációhoz. Köszönhetően a párnázott zajszűrőnek és fejtámasznak nagyon kényelmes viselet hosszútávon. Két 3,5 milliméteres arany jackel kezel a kábel és 2,5 méter hosszú. Tartozékként tartalmaz egy zsütyőt, ha LAN partira mennénk a haverokhoz. A H10 gaming stereo headset már kapható és 21,99 € az ajánlott fogyasztói ára.

big_H10_01

A SHARK ZONE M20 Gaming egér kifejezetten a modern számítógépes játékok magas követelényeihez lett kitalálva, melyhez egysdülálló megjelenés társul. A bal és a jobb egérgombok kiváló minőségű Omron kapcsolóval lettek felszerelve, melyek garantálják a hosszú élettartamot. A gyűrűsujjal működtethető harmadik egérgomb szabadon programozható, így megkönnyíti a játékot az éles helyzetekben. A 3200 DPI-s optikai érzékelő kivételes pontosságot biztosít a használat során. A mellékelt szoftver segítségével mind a kilenc gomb szabadon programozható. A mellékelt súlyoknak köszönhetően az egér súlyeloszlása szabadon variálható, így a felhasználó azt kénye-kedve szerint állíthatja be.

big_Sharkzone_M20_06 big_Sharkzone_M20_01
.

A SHARK ZONE P40 egérpad a professzionális játékosok igényeinek maradéktalanul megfelel. A rendkívül tartós textil felület biztosítja a megfelelő súrlódást, a kellő mértékű csúszást. További előnye az egérpadnak a rugalmasság, melynek köszönhetően könnyen hengerelhető, hajtogatható. A 355 x 255 x 2,5 mm-es méretekkel rendelkező egérpad bőséges helyet biztosít akár az M20 Gaming, akár más egér számára a kényelmes használathoz. A varrás megakadályozza, hogy az egérrel elhagyjuk a "biztonságos" zónát, emellett nem rojtosodik ki az egérpad.

big_SHARK_ZONE_P40_01

 Az H10 Gaming headset és M20 Gaming egér 21,99 eurós, míg a P40 egérpad 9,99 eurós áron szerezhető be.

 

Írta: Kocsis Bence