shark-zone-mk80-rgb-billentyuzet-a-sharkoon-muhelyebol/2015/12/14

SHARK ZONE MK80 RGB billentyűzet a Sharkoon műhelyéből

2015. december 14. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon bejelentette Shark Zone MK80 RGB billentyűzetét, mely a mechanikus kialakítás mellett RGB LED háttérvilágítással rendelkezik. A Shark Zone MK80 RGB Kailh kapcsolókkal rendelkezik, mely 60 millió leütést garantál. Az MK80 brown, red és blue kapcsolókkal választható, melyek különféle jellemzőkkel bírnak. A Kailh red 50 gramm erejű elnyomást igényel, működése lineáris, észrevétlen kapcsolási ponttal. A Kailh brown kapcsolók 45 gramm erőt igényelnek, a billentyűérzékelési pont érezhető, kattanásmentes. A Kailh blue kapcsolók 50 gramm erő hatására indulnak el lefelé és ebben az esetben is érezhető a billentyűérzékelési pont a végén egy kattanással.

A Shark Zone MK80 RGB nyolc előre programozott fényeffekttel rendelkezik 16,8 millió színárnyalattal, mint például a többszínű hullám, lüktetés, állandó megvilágítás, ritmikus megvilágítás, robbanásszerű fények. A mellékelt szoftver lehetőséget ad különböző LED-es beállítások testreszabására, emellett makrók beállítására is van lehetőség. A billentyűzet rendelkezik integrált médiaközponttal, audió és USB csatlakoztatási lehetőséggel, valamint 1000 Hz-ig történő válaszidő állítással.

MK80_1

A  Shark Zone MK80 RGB rendelkezik egy kényelmes, elég vagány kinézetű kéztámasszal, ami természetesen leszerelhető. A Sharkoon Sharkzone MK80 RGB Brown, Sharkoon Sharkzone MK80 RGB Red és Sharkoon Sharkzone MK80 RGB Blue kapcsolókkal 139,90 eurós ajánlott fogyasztói áron szerezhető be.

[youtube]

[/youtube]

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: