szeptemberi-jatekmegjelenesek/2015/09/03

Szeptemberi játékmegjelenések

2015. szeptember 03. Kocsis Bence Játék Hírek

Eljött az iskolakezdés, de a játékgyártók nincsenek tekintettel arra, hogy a fiataloknak mostantól az iskolapadban a helye és miután hazaértek készülni kell a következő napra. Bár szeptember nem a játékdömpingről válik hírhedté, de azért komoly játékok fognak megjelenni.

Szeptember 1-én már megérkezett a Mad Max és a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain.  Szeptember 17-én érkezik a Pro Evolution Soccer 2016, mely PC-re, Xbox 360/ One és PS3 / PS4 konzolokra fog megjelenni. A játék érdekessége a továbbra is izgalmas futball mellett a dinamikus időjárás megjelenése lesz. Emellett fontos változás lesz a Master League , ezzel a transzfer átalakulása, a Fox Engine megjelenése (mely a szebb grafika mellett 3x annyi animációt jelent a játékosok mozgása terén) és az úl labdafizika.

neymar

Szeptember 22-én érkezik a Blood Bowl 2 PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.  A játékban a vérfoci nevű sportágban mérettetik meg magukat törpök, elfek , orkok és más vérszomjas lények.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=agxGYmsRza8[/youtube]

.

Szeptember 24-én érkezik a FIFA 16 PC-re, PS3/PS4-re és Xbox 360 / Xbox One-ra. A játék ismét komoly változásokon ment keresztül, hisz egy új ág is megjelent a játékban, méghozzá a női futball. Bár egyenlőre nem klubcsapatokról beszélünk, csak néhány válogatott kapott helyet (USA, Kanada, Mexikó, Brazília, Anglia, Spanyolország, Németország, Olaszország, Franciaország, Svédország, Kína, és Ausztrália) , de ez a jövőben biztosan bővülni fog. A női válogatottakkal Kick-Off, Tournament és Friendlies módban tudunk majd játszani.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=siVeBCaYeko[/youtube]

.

Szeptember 29-én érkezik a Might & Magic Heroes VII, mely a nagysikerű sorozat folytatása PC-re. A játékban hat frakció képviselteti majd magát. A lovagok a Haven, a mágusok az Academy, a halottidézők és élőhalottak a Necropolis, az orkok a Stronghold, a tündék a Sylvan és a sötét testvérek a Dungeon fellegvárakban táboroznak majd. MInden frakciónál összesen 8 fajta egység fejleszthető (három alap, három elit és két bajnok katona).

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fh0fIsbEg3A[/youtube]

.

Ugyancsak szeptember 29-én érkezik az amerikai profi kosárlabda szerelmesei számára az NBA 2K16 PC-re, PS3 / PS4-re, Xbox 360 és Xbox One konzolokra. A játékban továbbra is a gyönyörű grafika, az élethű fizika és az iozgalmas játékmenet lesz a jellemző.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZKcHuHmfMeE[/youtube]

A rovatot támogatta:

konzolvilag_logo

Írta: Kocsis Bence