templomos-futkoraszas-temple-run-2/2013/03/25

Templomos futkorászás: Temple Run 2

2013. március 25. Bordás Dávid

Arcade játék mindenhova, ha egy kis időd van, vagy ha rákockulsz akkor is nagyon nagy élmény lesz a Temple Run 2.

A kis gyorsan elszórakoztató játékokat mindenki szereti. Remek időtöltés, ha csak 5-10 perced van, de nem akarsz unatkozni. Elindítod és már játszhatsz is. Jelen esetben futhatsz, persze nem a valóságban csak a soha véget nem érő pályán. Igazából ez a Temple Run lényege. De természetesen nem olyan egyszerű mint gondolnánk.

                      Screenshot_2013-03-25-19-29-03                          Screenshot_2013-03-25-19-31-02

A futónkat különféle mozdulatokkal tudjuk a helyes irányba terelni, amiket néha érdemes jól megválasztani, mert vannak nagyon bonyolultak és sokkal egyszerűbb utak is melyek viszont akár rengeteg extra dolgot is rejthetnek. Rohanás közben gyűjthetünk érméket és különféle plusz segítségeket melyek az előrefutásunkat tudják javítani. Pajzs, mágnes és turbófutás, ami könnyíti a gorilla elől való menekülést, ami egy-két elrontott akadálynál a nyakunkra kerülhet ismét.

Screenshot_2013-03-25-19-29-36

Az akadályok tárháza is igen széles tud lenni, mivel a leszakadt hídtól, a tüzes lángcsóváig mindenféle érdekes és vicces dolgok keresztezhetik utunkat a végtelenbe. Ezeket ugrással vagy csúszással tudjuk kikerülni és így minél messzebb jutni. Mert a lényeg ez a távolság és az azalatt begyűjtött érmék, amik viszont másban tudnak jó szolgálatot tenni.

                      Screenshot_2013-03-25-19-31-29                         Screenshot_2013-03-25-19-31-49

Ez pedig a különféle extrák teljesítményének javítása. vásárolhatunk különféle dolgokat a futásunk hosszának és egyszerűbbé tételének érdekében. Emellett 3 új karaktert is megnyithatunk, akiknek más és más különleges képessége van. Emellett még kihívások teljesítésére is sarkall a játék, a számtalan és egyre nehezedő küldetéssel. Ezek pluszpontok tömkelegét hozzák.

Természetesen a játék maga jól működik, nincs benne akadás (és a graf is állítható), de ez egy ilyen szintű játéktól elvárható, hogy minden rendben tegye a dolgát. Hangokkal sokkal nem találkoztam, de nem is ez a lényege, viszont, ami van az kellemes.

Ha nem facebookozni akarsz szabad 10 percedben, és Android vagy iOS rendszerű a telefonod, nyugodt szívvel ajánlhatom neked ezt a játékot, mely biztos, hogy lefoglal, de vigyázz megduplázódhat az a 10 perc ráfordítás. ;) Az Imangi Studios megint nem lőtt mellé a játékkal másodjára is jól sikerült és jobb lett.

Értékelés: Grafika: 80% Hangok: 80% Játékmenet: 95% Szavatosság: 90%

Összpontszám: 86%

Írta: Bordás Dávid