testreszabhato-fembol-keszult-pedal-szett-a-thrustmaster-tol/2015/03/25

Testreszabható, fémből készült pedál szett a Thrustmaster-től

2015. március 25. Kocsis Bence Periféria hírek

A Thrustmaster folyamatosan bővíti portfólióját a verseny szimulátorozók számára. A gyártó legújabb terméke a T3PA-PRO, mely egy önálló, testre szabható, teljesen fémből készült pedál szett.

A T3PA-PRO-t úgy tervezték, hogy megfeleljen a legigényesebb felhasználók számára is. A szett összes eleme - beleértve a pedálokat, a csúszásmentes lábtartó rácsot - igényesen lett kialakítva, emellett iszonyatosan strapabíró. A pedál szett súlya több mint 7 kilogramm, így nagyon stabil, tartós megoldás került ki a gyártó műhelyéből.

thrustmaster

Annak érdekében, hogy a pedál szett alkalmazkodjon a különböző szükségletekhez, a T3PA-PRO egyedileg állítható. Ez magában foglalja a pedálok helyzetét (3 állás pedálonként), magasságát (négy lehetséges beállítás a gáz és három a fék számára). A készítők gondoltak a különböző ágakban versenyzőkre ( nyitott karosszériás, vagy GT autó) így padlóra lehajtható, vagy függőlegesen is elhelyezhető a szett. A T3PA-PRO pedáljainak erejét is lehet állítani,  - több kilogramm különbséggel -  így a versenyzés közben valóban azt az érzés "üt vissza" mintha egy igazi versenyautó volánja mögött ülne a játékos.

A T2PA-PRO kompatibilis a legtöbb kormánnyal. A kompatibilis modellek: Thrustmaster T300 RS, Ferrari GTE T300, T500 RS, Ferrari F1 Wheel Integral T500, TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia és a Ferrari 458 Spider Edition Racing Wheel.

A Thrustmaster T3PA-PRO már elérhető online. A szett ajánlott fogyasztói ára 169,99 euró.

 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: