tetszetos-a-thermaltake-uj-vizhuteses-rendszere/2015/12/09

Tetszetős a Thermaltake új vízhűtéses rendszere

2015. december 09. Ficsor Tamás Hűtés hírek

Manapság egyre nagyobb érdeklődésnek örvend a világító PC. Szinte már mindenben találunk testre szabható világítást. Megtalálhatjuk alaplapokban, grafikus kártyákban és különböző perifériákban. Minden eszközünk olyan színben pompázik, amilyenben szeretnénk. Milyen menő is az, ha a gépben lévő (ventilátorok, videókártya, nenon fény) vagy a mellett lévő cuccok mind egy színben, vagy épp a kedvünkhöz illó színben égnek. Ezeket az igényeket elégíti ki a Thermaltake Water 3.0 Riing RGB 360 vízhűtője.

thermaltake-water-3_0-riing-aio-1

A zárt láncú all-in-one folyadékhűtéses rendszer 240 és 360 mm-es változatban is kapható. A rendszer hasonló az Ultimate termékhez, csak egy kissé fel lett turbózva. Elsősorban a csúnya fehér ventiket lecserélték Riing 12 LED RGB 256 típusú 120 mm-es ventilátorokra, amiket max 1500 fordulattal tudunk pörgetni. Nagy hűtési teljesítményük és csendességük mellett a színviláguk is felkeltik a figyelmet. Gyűrűbe épített 12 db LED 5 féle módban tud világítani: piros, kék, fehér, zöld, LED off vagy 256 árnyalatú színátmenetes variáció.

maxresdefault

A ventilátorok vezérléséhez helyett kapott egy vezérlő, amin beállíthatjuk a ventik sebességét és a világítás profilokat. A play/pause gombbal memorizálni tudjuk a vezérlővel az aktuális fényeket, így a gép ki- és bekapcsolása során az nem fog változni.

smart-fan-controller-riing_w_600

Az Ultimate-hez hasonlóan a beszerelés során a felfogatáson kívül nem igényel a rendszer semmi féle beavatkozást. A blokk gyárilag összeszerelve és feltöltve érkezik a tulajdonoshoz. A pumpa univerzális megoldásának köszönhetően a legtöbb Intel és AMD foglalathoz tökéletes. Árról és megjelenésről azonban egyelőre nincs hír.

Bővebb információért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: